Ana sayfa Dizi Fragmanları Yılmaz Erdoğan’ın muhteşem hikaye gücü ve güçlü reytingleri ile İnci Taneleri 5. bölümüyle geliyor!

Yılmaz Erdoğan’ın muhteşem hikaye gücü ve güçlü reytingleri ile İnci Taneleri 5. bölümüyle geliyor!

tarafından ker_def

‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’ perşembe akşamı yeni bölümüyle Kanal D’de izleyici karşısına çıkacak.

BKM imzalı ‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’ dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan’ın yer alıyor. Herkesin ‘inci’likli hikayesinin anlatıldığı projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

Şimdiye kadar elde ettiği muhteşem reyting performansının yanı sıra, sosyal medyada da çok güçlü bir etkileşim dalgası oluşturan İnci Taneleri dizisinin 5. yeni bölümü de merakla bekleniyor Peki dizinin yeni bölümünde izleyicileri neler bekliyor? İşte yeni bölüm detayları:

Azem oğlu ile buluşmuştur. Ancak kavuşma anı, yıllardır hayalini kurduğu gibi geçmez. Cihan artık evde bıraktığı çocuk değil, bambaşka bir delikanlıdır.

Azem oğluna, sadece onları ilgilendiren özel bir yerde özel bir buluşma teklif eder. Dilber cephesine ise, Azem’in Piraye ile yediği yemeğin magazin haberleri düşer. Konu herkes için karışık ve üzücü bir hale gelir.

‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’ yeni bölümüyle perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!