Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Evgar ve Buğra Gülsoy’un Bahar dizisi muhteşem bir çıkış ile reytingleri süpürdü!

Demet Evgar ve Buğra Gülsoy’un Bahar dizisi muhteşem bir çıkış ile reytingleri süpürdü!

tarafından ker_def

Show TV’nin MF Yapım imzalı, usta oyuncu kadrosu ve güçlü hikayesiyle gönüllerde taht kuran yeni dizisi “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?”, önceki akşam yayınlanan yeni bölümüyle milyonları ekrana kilitledi. Üç kategoride de adını zirveye yazdıran dizi, Salı akşamına damgasını vurdu.

Salı günlerinin artık bir numaralı dizisi olacağını ortaya koyan Bahar isimli dizinin başrollerinde Demet Evgar ile Buğra Gülsoy bulunuyor. İki başarılı ismin çok da iyi oyunculuk sergilediği projenin bu kadar iyi çıkış yapmasının altında yatan nedenlerin başında oyuncular ile canlandırdıkları karakterlerin çok iyi oturtulmuş olması yatıyor.

Hikayesi de etkileyici olan dizinin çift haneli oranlara yaklaşan reytingleri ile 2. bölümde muhteşem bir reyting çıkışı sergilediğini görmekteyiz. İlk bölümde iyi sonuçlar gelmişti ama ikinci bölümde muhteşem bir sıçrama yaşandığı ve Bahar dizisi sezonun en iyi çıkış yapan yapımlarından birisi olmayı başardı.

Demet Evgar ve Buğra Gülsoy'un Bahar dizisi muhteşem bir çıkış ile reytingleri süpürdü! 7

İzleyenlerin birbirinden güzel yorumlar yağdırdığı #Bahar etiketi 11 saat 15 dakika TT listesinde kaldı. Ülke sınırlarını aşan dizi, dünyada da 2 saat 40 dakika boyunca TT listesinde yer aldı.

Ayrıca TT listesinde, Evren (Buğra Gülsoy) ve Timur (Mehmet Yılmaz Ak) karakterlerinin de yer alması, izleyicilerin Bahar’ın hikayesini ne kadar sahiplendiğini bir kez daha gösterdi.

Neslihan Yeşilyurt’un yönetmenliğini üstlendiği, MF Yapım imzalı dizinin senaryosunu ise Ayça Üzüm kalem alıyor.

Oyuncu kadrosunda; Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp, Alisa Sezen Sever, Sena Mia Kalıp ve Hatice Aslan gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Her şeye rağmen yeniden başlamanın mümkün olduğunu hatırlatacak olan “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” adlı dizi yeni bölümüyle Salı günü saat 20.00’de Show TV’de!