Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yılmaz Erdoğan’ın Oğuzhan Koç için anlamı çok büyük!

Yılmaz Erdoğan’ın Oğuzhan Koç için anlamı çok büyük!

tarafından ker_def

Çok Güzel Hareketler Bunlar, Oğuzhan Koç’un hayatını derinden etkiledi… 21 yaşında BKM’nin prodüksiyonu olan Çok Güzel Hareketler Bunlar’da yer alma fırsatını bulan Oğuzhan Koç, Yılmaz Erdoğan’ın kendisine olan katkısını açıkladı.

Milliyet gazetesine konuşan ünlü oyuncu, programı kendisi için bir hayat okulu olarak tanımladı. Oğuzhan Koç, şöyle konuştu. “Çok Güzel Hareketler’ dev bir hayat okuluydu benim için. Yılmaz abinin öğrettikleri ve anlattıkları, yaptığım her işe ve kariyerime kesinlikle doğrudan yansıdı. Kendisiyle tanışmak ve onun öğrencisi olmak, 21 yaşında bir gencin başına gelebilecek en güzel şeylerden biriydi ve ben bunu yaşadım. Ondan daha çok şey öğreneceğim elbet.”

Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak ile birlikte tv8’de yaptıkları 3 Adam programı ile dikkat çeken Oğuzhan Koç, geçmişten bir anısını da anlattı. Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibinin çok sevildiği dönemde, ekibi bir hayli şaşırtan bir olay yaşanmış.

Oğuzhan Koç, anısını şu sözlerle aktardı: “Çok Güzel Hareketler dönemi çok güvendiğimiz bir skeç yazmıştık. Eser, Ersin, İbo, herkes oynuyor… Seyirci ilk üç dakika hiç gülmedi Sonraki 3 dakika yine hiç gülmedi. Sonraki 3 dakika da gülmediler ve skeç öyle bitti. Kulise girdiğimizde birbirimizin yüzüne bakamıyorduk. O skeci yayınlamadık.”