Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz’ın son bölümünü de çekip tüm oyuncular denize koştu! İşte plajdan mayolu pozlar…

Son Yaz’ın son bölümünü de çekip tüm oyuncular denize koştu! İşte plajdan mayolu pozlar…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de Cuma akşamları yayınlanan Son Yaz dizisi, dün akşam 20. bölümüyle ekrandaydı. Kanal, dizinin reytingleri düşük olsa da yapımın arkasında durarak bir sonraki sezon da devam ettirme kararı aldı.

Dizinin izleyicileri bu kararı sevinçle karşılarken, gelecek hafta yayınlanacak olan sezon finali ile de bir süre yeni bölümler için beklemek durumunda.

Hafsanur Sancaktutan ve Alperen Duymaz’ın başarılı oyunculuklarıyla ekran çifti olarak beğeni kazandıkları yapım, Ali Atay ve Funda Eryiğit’in de muhteşem oyunculukları ile dikkat çekmekte.

Kadrosu ile beğeni toplayan diziye, geçtiğimiz günlerde iki hafta zorunlu ara verilmişti. Çekimleri İzmir’de yapılan dizinin setindeki koronavirüs vakaları sebebiyle 2 haftalık bir ara verildi.

Son Yaz'ın son bölümünü de çekip tüm oyuncular denize koştu! İşte plajdan mayolu pozlar... 10

Karantina sürecinin bitmesinin ardından ekip yeniden toplanarak İzmir’e döndü. Dizinin 21. bölüm çekimlerinin de sonuna gelinmesi ile birlikte oyuncular, havanın da güneşli olmasını fırsat bilerek İzmir’in plajlarının tadını çıkardı!

Bu arada sahilde mayolarıyla görüntülerini instagram sayfasından paylaşarak, ekip olarak o keyifli anlarını hayranlarına da yansıttılar.

Hafsanur Sancaktutan ve Funda Eryiğit’in yaptıkları paylaşımları aşağıda görebilirsiniz…

Son Yaz'ın son bölümünü de çekip tüm oyuncular denize koştu! İşte plajdan mayolu pozlar... 11

Son Yaz'ın son bölümünü de çekip tüm oyuncular denize koştu! İşte plajdan mayolu pozlar... 12

Son Yaz'ın son bölümünü de çekip tüm oyuncular denize koştu! İşte plajdan mayolu pozlar... 13