Ana sayfa Dizi Haberleri Yok karavan basmalar yok şirket basmalar! Masumiyet dizisine karşı bir tavır mı var?

Yok karavan basmalar yok şirket basmalar! Masumiyet dizisine karşı bir tavır mı var?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV ekranında yayınlanan Gold Film imzalı Masumiyet dizisiyle ilgili ortaya atılan iddialar herkesi şaşırtamaya devam ediyor. Dizinin ilk başladığı dönemde önce Deniz Çakır’ın karavan bastığı yönünde asparagas bir haber öne çıkartılmıştı. Daha lüks bir karavan isteyen oyuncunun, İlayda Alişan ve Serkay Tütüncü’nün kullandığı karavana tabiri yerinde ise çöktüğü çeşitli yayın organlarında paylaşıldı.

Deniz Çakır ve olayın tarafları böyle bir şey olmadığını söyledi ama iddiayı ortaya atanlar umursamadı bile. Deniz Çakır, önceki gün Gain’de yayınlanan Jülide Ateş’in sunduğu 40 isimli programda bu konudan ne kadar rahatsız olduğunu şu sözlerle ifade etmişti: “Öylesine saçma ki ben buna ne diyeyim yani? Covid döneminde karavan ihtiyaç, bu konuda yapımcım beni asla mağdur edecek biri değil. Yani keşke haber eğlenceli olsaydı Hülya Avşar’ın karavanını bassaydım, yazdıkları haberde mizah çıkarmaya çalışsam, eğlenilecek bir taraf yok, çok vasat bir haber! Buradan beni acıtmak istiyorlarsa bunlardan incinmiyorum ben! Kötü oynadı de, benim için daha makul! Emekçinin ve setçinin yanında birisiyim.”

Yok karavan basmalar yok şirket basmalar! Masumiyet dizisine karşı bir tavır mı var? 8

Deniz Çakır’ın bu sözleri bir yerde dururken, şimdi de Masumiyet dizisinin final yapacağı söylentileri nedeniyle Hülya Avşar’ın yapımcı firmayı bastığına yönelik iddialar ortaya atıldı. Oysa ki Hülya Avşar’ın diziyle ilgili yaptığı ilk açıklamada bile kendisini Gold Filmin sahibi Faruk Turgut’un ikna ettiği, normalde uzun çalışma saatleri olan bir dizide yer almayı hiç düşünmediğini ve hikayenin de gücünü görünce kabul ettiğini göreceksiniz.

Hülya Avşar ilk faktör olarak yapımcıyı gösterirken, dizinin final yapacağı söylentisini duyup da neden Gold Film’i bassın ki? Sonuçta bu noktaya gelmiş oyuncular sağdan soldan duydukları ile yapımcı mı basıyor?

Yok karavan basmalar yok şirket basmalar! Masumiyet dizisine karşı bir tavır mı var? 9

Tabii ki bu iddianın da asılsız olduğu ortaya çıktı. Gün değişikliği yapılan Masumiyet dizisi beklentilerin altında reytingler alıyor. Ortalama oranlar gelse de bu tatmin etmiyor. Şimdi Fox TV diziyi çarşamba gibi çok zorlu bir günden pazartesine kaydırdı.

17 Mayıs Pazartesi akşamı Masumiyet dizisinin 12. yeni bölümü yayınlanacak. Yeni günde nasıl performans sergileyeceği merakla beklenen dizi yine de final yapma tehlikesi ile karşı karşıya. Ancak pazartesi akşamları reytinglerini yükseltir ise hem izleyiciler hem yapımcı hem de kanal bu duruma çok memnun olacaktır. Zira oyuncular ve tüm ekip dahil herkes Masumiyet’in devam etmesini çok istiyor.