Ana sayfa Sosyal Medya Yoksa Bir Zamanlar Çukurova’da yeni bir ayrılık mı var?

Yoksa Bir Zamanlar Çukurova’da yeni bir ayrılık mı var?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1 Nisan Perşembe akşamı yaşanacak müthiş dizi yarışında Bir Zamanlar Çukurova çok duygusal ve etkileyici sahnelerle izleyenlerini kaptırmama adımı atacak… Bir Zamanlar Kıbrıs ve Camdaki Kız dizileri, TRT1 ve Kanal D ekranlarında başlayacak. atv dizisi ise çok duygusal sahnelerle dolu bir bölüm hazırladı…

3 sezondur perşembe akşamlarının en istikrarlı yapımı olan, ilk sezonunda birincilikler alan, ikinci sezonda Mucize Doktor’un gerisinde kalan ama üçüncü sezonda tekrar zirveye abone olan dizinin adı Bir Zamanlar Çukurova… Hünkar, Yılmaz ve Behice gibi üç önemli karakterin ayrılığı bile diziye olan ilgiyi hiç düşürmedi. Her hafta milyonlarca izleyici ekran başına geçiyor ve hikayeye dört kolla sarılıyor. atv’nin izleyici sadakati en yüksek yapımlarının başında da Bir Zamanlar Çukurova geliyor.

Nazan Kesal, Furkan Palalı, Hande Soral, Hülya Darcan gibi dört önemli ismin de katıldığı diziye yeni bir kadın karakterinin daha gelmesi ve Palalı’nın canlandırdığı Fikret ile ilişkide olması bekleniyor… Bahar Şahin’in yapılan teklifi reddettiği de ortaya çıkmıştı.

Dizinin 89. yeni bölümü çok duygusal sahnelerle dolu. Bir yanda Demir’e aşkını haykıran ve ona büyük güven duyan Züleyha’yı göreceksiniz. Bir başka yanda ise tam Demir’i kendine bağlamışken, onu kaybeden Ümit’in hırsını bulacaksınız.

Yoksa Bir Zamanlar Çukurova'da yeni bir ayrılık mı var? 7

Adnan Yaman’ın oğlu olduğu ortaya çıkan Fikret’in Demir ile kıran kırana mücadelesindeki korkutucu yanlarına şahit olacaksınız. Ayrıca Fikret Fekeli karakterinde Kerem Alışık’ın diziden ayrılıp ayrılmayacağını da sorgulayacaksınız. Zire Fekeli kriz geçiriyor ve yere düşüyor. Yoksa bir ünlü isim daha mı diziye veda ediyor?

Fikret Fekeli’ye ne olacağının detaylarını ancak dizinin 89. bölümünde izleyebilirsiniz. Tabii ki Bir Zamanlar Kıbrıs ve Camdaki Kız gibi iki yeni yapıma da bakmak isteyen izleyiciler olacaktır. Ancak Bir Zamanlar Çukurova’nın da yine çok iddialı bir bölümle geldiğini aşağıdaki fragmandan anlayabilirsiniz.