Ana sayfa Dizi Haberleri Yoksa bu kadın o mu? Doğduğun Ev Kaderindir’deki sürpriz isim için iki tahmin yapılıyor!

Yoksa bu kadın o mu? Doğduğun Ev Kaderindir’deki sürpriz isim için iki tahmin yapılıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8’de Çarşamba akşamları yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin bu hafta ekrana gelen 37. bölümünde Mehdi’nin ölmesi, herkesi şaşırtan bir gelişme olmuştu. Aslında karakterin giderek tuhaflaşması ve izleyicinin kabul edemediği birine dönüşmesi, gitmesinden başka bir çare bırakmadı! Fakat izleyicinin şimdi kafasındaki en büyük soru, bundan sonra dizinin nasıl bir sürükleyici hikaye ile devam edeceği?

Senaristlerin mutlaka bu durum için de bir çaresi olduğu aşikar ama yine de ilk hikayeden kopan dizinin müdavimleri, sosyal medyada heyecanla yeni bölümü beklediklerini ifade ediyorlar. Bu arada 38. bölüm fragmanı ile birlikte diziye yeni bir karakterin geldiği de görüldü.

Gülcan Arslan’ın oynadığı Nesrin karakterinin hikayedeki yeri şimdiden merak konusu. Trafikte yaşadığı bir kaza sonrası üzerine yürüyenler karşısında kalakalan Zeynep’in imdadına Nesrin yetişiyor.

Yoksa bu kadın o mu? Doğduğun Ev Kaderindir'deki sürpriz isim için iki tahmin yapılıyor! 12

Daha sonra bir kafede sohbet ettikleri görülen ikilinin arasında geçen sözler, bu kişinin Zeynep’in yıllar önce evi terkeden ablası olduğu tahminlerini yaptırdı. “Kız kardeşlik nedir bilir misin? Kız kardeşler birbirlerine hep doğruyu söyler” diyen Nesrin, gerçekten Zeynep’in ablası mı?

Tam da Nesrin konuşurken ekrana gelen bir görüntü, Zeynep’in ablası olduğu tahminini yaptırıyor izleyiciye. Anneleri ile birlikte 3 kardeşin fotoğrafı geliyor ekrana. Ablanın yüzü resimde çizilmiş, belli olmuyor.

Yoksa bu kadın o mu? Doğduğun Ev Kaderindir'deki sürpriz isim için iki tahmin yapılıyor! 13

Zeynep’in ablasını unutmuş olması, iki kardeşin birbirini tanımamış olması pek mümkün görünmüyor. İzleyici, şimdiden ‘Sonunda senarist ablayı hatırladı” diyerek Nesrin’in Zeynep’in ablası olduğu kanaatine varmış. Ancak durum gerçekten böyle mi, yeni bölümde göreceğiz.

Bu arada başka tahminler de yapılmakta. Bazı izleyiciler Nesrin’in, Barış’ın eski karısı ya da sevgilisi olduğu tahminlerini de yapıyor.

Hatta daha da ileri giderek Zeynep’in ablası Nesrin ile Barış arasında geçmişte bir ilişki olduğu tahminlerini yürütenler de var…

Yoksa bu kadın o mu? Doğduğun Ev Kaderindir'deki sürpriz isim için iki tahmin yapılıyor! 14

Bakalım Nesrin karakteri beraberinde nasıl sırlar getirecek? Tahminler doğru mu izleyip göreceğiz fakat şimdiden Gülcan Arslan, kafaları karıştıran  bir karakter olarak diziye ilk adımını attı.

7 Nisan Çarşamba günü yayınlanacak olan 38. bölümde Mehdi’nin ölümü ile birlikte Zeynep’in duygularının alt üst olduğu, zor günler yaşadığı görülürken, Nermin’in şirketlerinin yönetim sorumluluğunu Zeynep’e bıraktığı sahne dikkatleri çekti.

İşte Doğduğun Ev Kaderindir 38. bölüm fragmanı ve izleyicilerden gelen yorumlardan bazıları…

Yoksa bu kadın o mu? Doğduğun Ev Kaderindir'deki sürpriz isim için iki tahmin yapılıyor! 15 Yoksa bu kadın o mu? Doğduğun Ev Kaderindir'deki sürpriz isim için iki tahmin yapılıyor! 16 Yoksa bu kadın o mu? Doğduğun Ev Kaderindir'deki sürpriz isim için iki tahmin yapılıyor! 17