Ana sayfa Dizi Haberleri Youtuber Ecrin Su Çoban’ın Kanal D dizisine katılmasına ön yargılı yorumlar!

Youtuber Ecrin Su Çoban’ın Kanal D dizisine katılmasına ön yargılı yorumlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Youtuber olarak ünlenen Ecrin Su Çaban, 3 Aralık Perşembe günü ilk bölümü yayınlanacak olan İyi Aile Babası isimli komedi dizisinde rol alan isimlerden birisi… Çocuk yaşta youtuber olan Ecrin, dizide nasıl performans gösterir şimdilik bilinmez. Ancak kariyeri adına bu proje çok önemli bir fırsat sunuyor.

Sosyal medyada ise diziyle ilgili yapılan yorumlarda en çok da Ecrin Su Çoban konusunda aykırı sesler çıktığı görülüyor. Birçok dizi izleyicisi, komedi yapımını heyecanla beklediklerini belirtirken, genç youtuber için ise pek de olumlu yorumlar yapmıyor. Ön yargılı bir şekilde Ecrin Su Çoban olduğu için diziyi izlemeyeceğini söyleyenler de var.

Damla Pamuk karakterini canlandıracak olan Çoban, 9. sınıfa giden, ailenin en akıllı, düzgün, çalışkan çocuğu olarak ekrana gelecek. Damla, bu özellikleri ile annesine çekmiş bir çocuk.

İyi Aile Babası isimli dizinin, Benim Annem Bir Melek isimli 2008-2010 yıllarında yayınlanan aile komedisi dizisinin bir benzeri olduğu yönünde izleyicilerin düşüncesi var. Ayrıca perşembe akşamları başka dizileri izlediklerini söyleyen ve gününün çok zor bir gün olduğunu vurgulayan izleyici yorumları da bulunuyor.

Yönetmenliğini Hakan Algül’ün yaptığı, senaryosunu Tayfun Güneyer’in yazdığı projede; Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Melek Baykal, Salih Kalyon, Timur Acar, Bahar Şahin, Bahar Süer, Berke Üsdiken, Ecrin Su Çoban, Berat Efe Parlar, Beste Bereket ve Rukan Demir rol alıyor.