Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul’un Ceren’i Bahar Şahin, İyi Aile Babası’nda tam zıttı bir karakterde

Zalim İstanbul’un Ceren’i Bahar Şahin, İyi Aile Babası’nda tam zıttı bir karakterde

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında Haziran ayında final yapan Zalim İstanbul dizisiyle büyük bir çıkışa imzasını atan Bahar Şahin, yeni rolünde izleyicileri şaşırtacak. Ceren karakterinde izleyicilere farklı duygular yaşatan, intikam ateşi ile yanıp tutuşan, zenginlik ve gösteriş düşkünü Ceren gitti yerine iyi aile kızı geldi.

3 Aralık Perşembe günü ilk bölümü Kanal D ekranında yayınlanacak olan İyi Aile Babası dizisinde Bahar Şahin’i Yağmur Pamuk karakterinde izleyeceksiniz. Yağmur Pamuk kimdir? Psikoloji son sınıfta okuyor. Daha çok annesine benziyor. Temiz kalpli, ailesine düşkün, dünyalar güzeli ailenin en büyük kızı.

Bahar Şahin, büyük dikkat çektiği ve takdir topladığı Zalim İstanbul’daki rolünün tam da zıttı bir karakterle geliyor. Dizinin komedi yapımı olması nedeniyle, oyuncunun bu türde nasıl performans göstereceği konusunda hayranlarının meraklı bir bekleyişi var. Bakalım izleyiciler onu bu haliyle nasıl bulacak?

Kanal D’nin yapımını Süreç Film’in üstlendiği aile komedisi “İyi Aile Babası” 3 Aralık Perşembe 20.00’da Kanal D’de başlıyor!

Yönetmenliğini Hakan Algül’ün yaptığı, senaryosunu Tayfun Güneyer’in yazdığı projede; Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Melek Baykal, Salih Kalyon, Timur Acar, Bahar Şahin, Bahar Süer, Berke Üsdiken, Ecrin Su Çoban, Berat Efe Parlar, Beste Bereket ve Rukan Demir rol alıyor.

Dizide; Anadolu Yakası’nda özel bir klinik sahibi olan halk sağlığı hekimi Mehmet Ali (Çağlar Çorumlu), karısını ve çocuklarını çok seven, fedakar bir aile babasıdır. Aynı zamanda alt kat komşuları olan annesine de çok düşkündür. Bu yüzden sürekli karısı ile annesi arasında kalıp, ikisi arasında zorlu bir arabuluculuk görevi üstlenmektedir.