Ana sayfa Dizi Analiz Yürek Çıkmazı dizisi 10. bölümde çok önemli olaylar yaşandı

Yürek Çıkmazı dizisi 10. bölümde çok önemli olaylar yaşandı

tarafından ker_def

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve izleyici tarafından büyük beğeni kazanan Yürek Çıkmazı, 10. Bölümüyle de çok konuşuldu. Güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle TRT 1 ekranlarında salı akşamları izleyiciyle buluşan “Yürek Çıkmazı” onuncu bölümüyle büyük beğeni toplayarak, sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yerini aldı.

Dizinin 10. bölümünde neler oldu? İşte tüm detaylar:  Kıvanç’ın sosyal medyasında Feride’nin yemeniyle olan pozunu gören Zeynep, konuşmak için yazlık eve geldi. Az önce annesinin öldüğü gün çekilen fotoğrafını görmüş olan Feride’nin sinirleri, Zeynep’in imalarından sonra iyice gerildi. Suç delilini saklamanın cezasının ağır olduğunu duyunca da aniden rahatsızlandı.

Zeynep ve Kıvanç tarafından apar topar hastaneye götürüldü. Feride’nin daha önce de düşük yaptığını öğrenen Zeynep, yemeni konusunu ertelemek zorunda kaldı. Kıvanç’la da araları gerildi. Doktor Feride’nin birkaç gün ayağa kalkmamasını salık verince, tekrar yazlık eve dönmek sorunda kaldılar. Kıvanç ertesi gün, baktığı davalardan birinin duruşma gününün değiştiğini ve o güne alındığını öğrendi. Feride’nin yalnız kalmasını istemediği için bir gece başında dursun diye Birsen’i aradı. Birsen Halil’e giderek durumu anlattı. Halil asla gitmem dese de, ablasını kıramadı. Beraber Feride’nin yanına gittiler.

Üç kardeş bazen kavga bazen kahkaha bazen de gözyaşı dökerek geceyi o evde geçirdi. Kan sonuçlarının temiz çıktığının haberini alan Yılmaz, müjdeyi vermek için Feride’yi aradı ama ulaşamadı. Kardeşlerin yazlık evde bir arada olduğunu öğrenen Yılmaz ne yapacak? Aralarındaki buzları eritmeye başlayan, bir gün de olsa ateşkes imzalayan Halil ve Feride , tekrar nasıl iki düşmana dönüşecek? Karısını kanlı yemeniyle bir ilgisi olmadığını düşünen Kıvanç, gerçeği öğrendiğinde ne yapacak?

Birsen’i eve almayı kafasına koymuş olan Yılmaz, kurduğu plana sadık kalarak Yusuf’a “sözde dedelik” yapmaya devam etti. Birlikte dertleşerek yürürken, Yılmaz Yusuf’u İlker’in dükkanının bulunduğu sokağa yönlendirdi. Bir yandan da namus ve ahlakın ne kadar önemli olduğunu anlattı. Yılmaz Yusuf’u alttan alttan işlerken, laf arasında İlker’in de adını geçirdi.

Yürek Çıkmazı dizisi 10. bölümde çok önemli olaylar yaşandı 7

Evde ise Birsen, Seray’la eve çağırılan kuaförün kavgasını yaptı. Seray ileri giderek annesine ağır konuştu. Birsen Seray’a tokat atınca kavga daha da büyüdü. O sırada eve gelen Yusuf, konunun az önce gördüğü kuaför adam olduğunu öğrenince ablasından hesap sordu. O zamana kadar Yusuf’tan böyle bir tepki görmeyen Birsen ve Seray şaşırdı. Birsen’i eve almayı kafasına koyan Yılmaz’ın planı ne? Dedesinin manipülasyonuna maruz kalan Yusuf nereye doğru sürükleniyor?

Soso’ya gelen Caner Halil’i Vip’e ayağına çağırdı. Adli tıptan gelen kan sonuçlarında bir şey çıkmasa, Karat Hukuk olarak bu davayla ilgililerinin kalmayacağını söyledi. Zeynep’le ciddi düşündüğünü, bu yüzden de etrafında dolanmamasını istedi. Halil “bu kadar ciddi düşünüyorsan, git ailesinden iste” diyerek restleşti.

Ertesi akşam Caner Armağan’ın davetiyle akşam yemeğine Zeyneplere geldi. Yemekte çektirdikleri fotoğrafı sosyal medyasında paylaştı. Aynı fotoğrafı “İyi fikirdi, teşekkür ederim” notuyla Halil’e gönderdi. Adli tıp raporları da temiz çıkıp, Yılmaz aklanınca Halil, psikolojik bir düşüş yaşadı. Halil nasıl bir sınavdan geçecek?

Ali Fuat’ın payına düşen mirası almak için dava açtığını öğrenen üvey kardeşi Sefer, abisine bir arabulucu gönderdi. Ali Fuat Zeynep’in bilgisi dışında hareket etmek istemediğinden bu gelişmeyi onunla paylaştı. Buluşma gecesi mekana önce Ali Fuat sonra Tufan geldi. Vip’e çıktılar. Tufan’ın avukatının Levent olduğunu gördük. Zeynep en son toplantıya katılarak Ali Fuat’ı şaşırttı.

Ali Fuat Sefer’le anlaşmasını mümkün olmadığını söyleyerek, toplantıyı bitirdi. Sefer’in bir sonraki hamlesi ne olacak? Bu hamle kimlerin hayatını değiştirecek?

Yürek Çıkmazı yeni bölümüyle 17 Ocak Salı akşamı saat 20.00’de TRT 1’de…