Ana sayfa Dizi Haberleri Yürek Çıkmazı dizisi çok iyi başladı ama geldiği nokta büyük talihsizlik oldu!

Yürek Çıkmazı dizisi çok iyi başladı ama geldiği nokta büyük talihsizlik oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İrem Helvacıoğlu ile Alp Navruz hayranları TRT1 ekranında Salı akşamları yayınlanmakta olan Yürek Çıkmazı dizisinin her haliyle sezona damga vurabilecek bir proje olduğunu sanırken, ortaya çıkan sonuç tam bir şaşkınlık hali olarak nitelendirilebilir.

İrem Helvacıoğlu ile Alp Navruz ikilisinin güçlü bir uyum yakalamasına, izleyicilerin onların sinerjisini beğenmelerine ve hikayenin de gayet başarılı olmasına rağmen, reytingler ve gündem yaratma noktasında Yürek Çıkmazı dizisi soru işaretleriyle dolu bir yapım oldu.

İlk başladığı dönemde çok iyi reytingler alan, salı rekabetinde söz sahibi olan, hikayesi ile milyonları etkileyen ama sonrasında da ciddi bir ilgi kaybına maruz kalan bir dizi Yürek Çıkmazı.

Özellikle de salı rekabetinde Aile dizisinin müthiş çıkışı sonrasında diğer yapımlarda izleyici kayıpları görüldü. Bu durumdan en çok etkilenen yapımların başında da Yürek Çıkmazı geliyor.

Hatta dizinin son aylarda bir hayli gerileyen reytinglerine bakıldığı zaman, aslında bu durumu hak etmediğini bir çok izleyici sosyal medyada dile getiriyor. Dizinin sağlam hikayesinde oldukça tecrübeli isimler bulunuyor.

Ayça Bingöl ve Mesut Akusta gibi iki usta oyuncunun yanı sıra; Bihter Dinçel, Dilara Aksüyek, Cemal Toktaş, Ertuğrul Postoğlu, Alp Akar ve bir dönem kadroda yer alan Mehmet Aslantuğ gibi isimlere bakıldığı zaman kadronun da çok sağlam kurulduğu ortada.

Yürek Çıkmazı dizisinin bir dönem 6’lı reytinglerde gezinirken, son aylarda ortalamanın altına gerilemesi 3’lü oranların bile altına düşmesi gibi bir sonuç pek de hakkaniyetli olmadı.

Alp Navruz hayranları ikinci sezonda da devam edeceği umudunu taşıyordu ama ortaya çıkan düşük reytingler ile bu ihtimal çok azaldı. Dizinin şimdiye kadar 25 bölümü ekrana geldi. 30 Mayıs’ta 26. bölüm yayınlanacak ve basındaki bazı iddialara bakılırsa da 28. bölüm ile birlikte final yapacak. Eğer bu iddialar doğru ise Yürek Çıkmazı dizisinin 14 Haziran’da final yapması durumu var.

Sosyal medya ortamında da çok konuşulan bir dizi olmasına rağmen, reytinglerde gelinen bu noktanın sorgulanması da lazım. Özellikle de bugüne kadar yer aldığı projelerin hepsinde önemli başarılar yakalayan Alp Navruz hayranları, çok iyi başlayan bir işin bu noktaya nasıl sürüklendiğini anlamaya çalıştıkları bir ortam oluştu.

Bakalım Yürek Çıkmazı dizisiyle ilgili nasıl bir karar alınacak. Ancak oyunculara yeni tekliflerin gelmeye başlaması, final iddialarını da güçlendiriyor.