Ana sayfa Dizi Haberleri Yürek Çıkmazı dizisi, Üç Kız Kardeş ve Ben Bu Cihana Sığmazam’ı tepetaklak etti!

Yürek Çıkmazı dizisi, Üç Kız Kardeş ve Ben Bu Cihana Sığmazam’ı tepetaklak etti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan Yürek Çıkmazı dizisi, giderek daha çok ilgi çekmeye başladı. Dizi, aynı akşam ekranın reyting rekortmenleri Üç Kız Kardeş ve Ben Bu Cihana Sığmazam dizileri ile rakip.

Bu hafta ekrana gelen yeni bölümüyle kan kaybetmeye başlayan Üç Kız Kardeş’i Total kategorisinde olmasa da diğer kategorilerde geçmeyi başardı! Böylece, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ile birlikte günün en dikkat çeken yapımı olmayı başardı.

Total’de 9. sırada olan Yürek Çıkmazı dizisi, AB kategorisinde 4. sırada ve ABC1 kategorisinde de 6. sırada yer aldı. AB ve ABC1 kategorilerinde Üç Kız Kardeş dizisinden daha iyi puanlar almasıyla birlikte, Salı akşamlarının ciddi bir rakibi olduğunu da diğer dizilere gösterdi!

Yürek Çıkmazı dizisi, Üç Kız Kardeş ve Ben Bu Cihana Sığmazam'ı tepetaklak etti! 1

Sosyal medyada ise dizi başladığından beri, özellikle Alp Navruz hayranlarının yoğun ilgisi ile birlikte dikkat çeken bir durum yaşanıyor. Aynı akşam ekrana gelen diziler karşısında sosyal medyada günün en çok konuşulan, en popüler yapımı olmayı başarmakta Yürek Çıkmazı dizisi. Adba.tv tarafından düzenli olarak yapılan ölçümlerde bu hafta 10 Ocak günü yayınlanan yeni bölümüyle Yürek Çıkmazı’na gelen ileti sayısının, ekranda reytingleriyle ilk 10 tablosunda olan dizilere karşı duruşu son derece dikkat çekici!

Yürek Çıkmazı dizisi, Üç Kız Kardeş ve Ben Bu Cihana Sığmazam'ı tepetaklak etti! 2

Başrollerinde Alp Navruz ile birlikte İrem Helvacıoğlu, Ayça Bingöl ve Mesut Akusta’nın yer aldığı Yürek Çıkmazı dizisine aynı gün içinde gelen ileti sayısı 59 bin 800. En yakın rakibi ve ekranın yeni dizisi Fox TV’de yayınlanan Taçsız Prenses’e gelen ileti sayısı ise 9 bin 300! Aradaki muazzam fark, Salı akşamları sosyal medyada Yürek Çıkmazı dizisinin ne kadar popüler bir noktada durduğunu da gösteriyor.

Dizinin rakibi olan Gecenin Ucunda ise reytinglerde düşük puanlar almasına karşılık sosyal medyaad 3. sırada. Ben Bu Cihana Sığmazam ve Üç Kız Kardeş dizilerine aynı gün içinde gelen ileti sayısının azlığı ise ayrıca dikkat çekiyor!

Yürek Çıkmazı dizisi, en yakın rakibine kat kat fark atarak ve diğer 3 diziyi de sosyal medyada konuşulma oranlarıyla ciddi bir şekilde ezerek 10 Ocak gününü birincilikle bitirdi!