Ana sayfa Dizi Haberleri Kuş Uçuşu dizisinin ikinci sezonunda herkes şaşkına dönecek! Birce Akalay bile şaşkınlığını gizlemiyor!

Kuş Uçuşu dizisinin ikinci sezonunda herkes şaşkına dönecek! Birce Akalay bile şaşkınlığını gizlemiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2022 yılının Haziran ayında yayınlandığı zaman büyük ilgi gören ve Netflix’te çok yüksek izlenme oranları elde eden Kuş Uçuşu dizisi, Birce Akalay’ın ismini bir kez daha parlatmasını sağlayan bir proje oldu.

Lale Kıran isimli bir televizyon spikerini canlandıran oyuncu, 20’li yaşlarında 3 yıl kadar televizyonda spor spikeri olmasının da tecrübesi ile gayet başarılı bir rol canlandırdı.

Lale Kıran karakteri sayesinde gençlerin yeniden televizyonlarda çalışmaya özenmesine de vesile olan Birce Akalay, şimdilerde ikinci sezon için sette çalışmalarına devam ediyor. İbrahim Çelikkol ve Miray Daner ile birlikte Kuş Uçuşu dizisinin başrolünde yer alan ünlü oyuncu, heyecanla haber bekleyenlerle bazı bilgiler paylaştı.

Birce Akalay, dizinin ikinci sezon çekimlerinin bitmeye yaklaştığını söyledi. İkinci sezon çekimleri bitince hemen üçüncü sezon çekimlerine geçileceği de zaten önceden duyurulmuştu.

Birce Akalay, “Çekimler güzel gidiyor. ikinci sezonu bitirmek üzereyiz, çoğu bitti azı kaldı. Bizim için de taşlar yerine oturuyor. Kafamızda her şeyin ahenkle oturduğu bir noktaya geliyoruz” diye konuştu.

Bu sözleri ile dizinin hikayesinde ikinci sezonun çok kritik önemde olacağını anlatan Birce Akalay, senaryonun nereye doğru gideceğini kendisinin de çok merak ettiğini söyledi.

Oyuncu, “Ne olacak, ne çıkacak ikinci sezonda? Bir önceki sezondan daha iyisini yapmak hedef, benim ve bütün ekip arkadaşlarım için. Kalbimizde de güzel bir yükü var, o da bu işin almış olduğu başarı hem uluslararası platformda hem de Türkiye’de. Aynısını yakalamak için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Umarız seyirci de takdiri ile bizi mutlu eder” diye konuştu.