Ana sayfa Sosyal Medya 2022 yılında Can Yaman ile ilgili sosyal medyada yapılan paylaşımlarda en çok kullanılan kelimeler arasında neler var neler?

2022 yılında Can Yaman ile ilgili sosyal medyada yapılan paylaşımlarda en çok kullanılan kelimeler arasında neler var neler?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Erkenci Kuş dizisiyle birlikte kariyerinde bambaşka bir sıçrama yaşadı Can Yaman. Demet Özdemir ile kamera karşısına geçtiği romantik komedi türündeki dizi, pek çok ülkede yayınlanırken, iki oyuncu da dünya çapındaki ünlerine ün kattılar!

Bu arada İtalya’da özellikle Can Yaman’a karşı özel bir ilgi oluştu! İtalyan hayranlarının oyuncu ile ilgili yorumları, paylaşımları sosyal medyada da ayrıca dikkat çekiyordu! Dizilerinin İtalyan televizyonlarında yayınlanmasıyla ülkedeki hayran sayısını katlayan Can Yaman, bir süre sonra buradaki yapımcılardan da teklifler almaya başladı. En son Bay Yanlış dizisinde oynayan Can Yaman, dizinin erken finali ile birlikte soluğu İtalya’da aldı.

2022 yılında Can Yaman ile ilgili sosyal medyada yapılan paylaşımlarda en çok kullanılan kelimeler arasında neler var neler? 8

Önce ünlü Türk yönetmen Ferzan Özpetek’in çektiği bir makarna reklamında oynadı. Ardından farklı markaların yüzü olan Can Yaman, yapımcılarla dizi anlaşmaları yaptı. Oynadığı dizilerden birisi, geçtiğimiz günlerde İtalya’da yayınlanmaya başladı. İki yılı aşkın bir süredir İtalya’da bulunan ve projelerine burada devam eden Can Yaman, ülkedeki hayranları tarafından coşkuyla karşılanıyor.

Bu arada Disney Plus ile bir anlaşma yapan ve El Turco isimli dizide oynayacak olan Can Yaman, Latin ülkelerinde de ayrıca sevilmekte. Oyuncunun hayranlarından gelen binlerce yorum, paylaşım, sosyal medyada popüler bir isim olarak hep gündemde kalmasını sağlıyor.

2022 yılında Can Yaman ile ilgili sosyal medyada yapılan paylaşımlarda en çok kullanılan kelimeler arasında neler var neler? 9

2022 yılında oyuncuya gelen paylaşımlarda en çok kullanılan kelimeleri, sosyal medya ölçümleme servislerinden olan Adba.tv tarattı. Gelen sonuçları aşağıda görebilirsiniz. Can Yaman’ın hayranlarının en çok kullandığı emojiler ve farklı dillerdeki kelimeler, oyuncuya olan hayranlıklarını, sevgilerini, övgülerini de gösteriyor. Hemen her dilde Can Yaman’a sevgi sözcüklerini görebilirsiniz…