Ana sayfa Dizi Haberleri Yürek Çıkmazı iyi giderken, İrem Helvacıoğlu’nun içine çekildiği durum can sıkıcı bir noktaya geldi!

Yürek Çıkmazı iyi giderken, İrem Helvacıoğlu’nun içine çekildiği durum can sıkıcı bir noktaya geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu ile Alp Navruz ikilisi, TRT1 ekranında yayınlanan Yürek Çıkmazı dizisiyle yeni bir sinerji ortaya yayıyor. Dizinin hikayesinin gücü ve oyuncuların etkileyici uyumu devam ediyor ve iyi reytingler elde edilmesi de projenin başarısını tasdik ediyor.

Salı akşamları yayınlanan Yürek Çıkmazı dizisinde her şeyin iyi gittiği bir süreçte ortaya atılan bir iddia var ki, en çok da İrem Helvacıoğlu’nu fena halde etkiledi. Alp Navruz’un adının da geçtiği bu iddiaya göre dizi için Zeynep rolü ilk olarak Ayça Ayşin Turan’a teklif edilmiş. Turan da o dönem sevgilisi olan Alp Navruz’dan tavsiye istemiş. Ancak Navruz projeyi çok beğenince erkek başrol olmak için yapımcı ile temas kurmuş ve bu durum iki aşığın ilişkilerinin bitmesine giden sürecin fitilini ateşlemiş.

Ada Masalı dizisinde çok iyi partner olan ve sette başlayan yakınlaşmanın aşka dönüşmesi ile Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan ikilisi gündemden düşmeyen bir çift olmuştu. Ancak iddialar ikilinin ayrılığının Yürek Çıkmazı dizisiyle ilgili olduğu yönünde.

Yürek Çıkmazı iyi giderken, İrem Helvacıoğlu'nun içine çekildiği durum can sıkıcı bir noktaya geldi! 8

Tabii ki bu durumda mikrofonların çevrildiği bir isim olarak İrem Helvacıoğlu da işe dahil oldu. Daha önce Ayça Ayşin Turan’a teklif edilen rolü canlandırma durumu bir yana bir de partneri Alp Navruz’un fırsatçılığı ile ilgili sıkıntılı bir görüntü ortaya çıkıyor.

Tabii ki bu iddialar doğru ise demek lazım. Yapımcı Faruk Turgut açıklamasında Zeynep karakteri için Ayça Ayşin Turan ile bütçede anlaşamadıklarını söylerken, Alp Navruz’un hiçbir şeklide partner seçimi ile ilgili talebinin olmadığını ifade etti.

Faruk Turgut, “Ayrıca iki sevgiliyle birlikte çalışmanın dizinin ilerleyen bölümleri için risk teşkil etme ihtimalini de göz önüne alarak İrem Helvacıoğlu’yla çalışmayı daha uygun gördük” ifadesiyle de dikkat çekti.

İrem Helvacıoğlu, kendisinin bir olayın içine çekildiğini belirterek yaptığı açıklamada bu iddiaların canını ne kadar çok sıktığını ortaya koydu.

Yürek Çıkmazı iyi giderken, İrem Helvacıoğlu'nun içine çekildiği durum can sıkıcı bir noktaya geldi! 9

Helvacıoğlu, şöyle konuştu: “9. bölümümüz yayınlanacak ve bu sırada bunun konuşuluyor olmasından dolayı da şu anda bu konuştuğum şeye inanamıyorum. Açıklama yapma gereği hissettiğim için de çok tuhaf bir durum. Biz şu anda 11. bölümü çekerken çok keyif alarak çekiyoruz, güzel bir şekilde devam ediyoruz. Seyircilerden güzel tepkiler alıyoruz, bunun için de çok mutluyuz. Biz gerçek bir hikaye anlatmaya çalışıyoruz. Bunun yükümlüğü de benim üzerimde çok büyük.

Muhtemelen polemik yaratıyormuş gibi oluyorum. Polemik yaratmak değil, kendi tarafımdan açıklama gereği duydum. Bi haberin içine çekilmiş oldum, ismim geçtiği için buna cevap verme gereği duyuyorum.

Biz gerçekten yoğun bir şekilde, gerçek bir hikaye anlatmaya çalışıyoruz. Ben haftanın 5 günü yoğun bir şekilde çalışıyorum. Benim bu tarz şeylere cevap verecek zamanım yok. Hep işim ile anılmaya çalıştım. Bundan sonra gelecek olan cevaplara karşı da cevap vermeyeceğim. Hep işimi konuşmaya çalışıyorum, işimi konuşmaya devam edeceğim.”