Ana sayfa Dizi Haberleri Yusuf Çim katıldı, Star TV dizisinde heyecan arttı!

Yusuf Çim katıldı, Star TV dizisinde heyecan arttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamlarının neşeli dizilerinden biriside İyi Günde Kötü Günde… İzleyicilerin genel yorumuna göre diziyi sırtlayan isim Elçin Sangu’dan başkası değil. Kiralık Aşk’tan sonra ünlü oyuncu hayranlarından ilk kez bu kadar büyük destek görüyor.

Elçin Sangu adeta aradığı rolü bulmuş gibi oldu. Romantik komediler en çok da ünlü oyuncuya yakışıyor… İyi Günde Kötü Günde’de beklenen olmadı. Yani Elçin Sangu ile Ozan Dolunay ikilisinin birbirine pek de yakışmadığını düşünenler yanıldı. İkili gayet iyi bir enerji tutturdu ve ekranda ışıltısı da yaymaya başladı.

Star TV’nin dizisine katılan Yusuf Çim’in 4. bölüm fragmanında yer alması izleyicileri mutlu etti. Konuk oyuncu olarak yapıma katıldığı belirtilen ünlü oyuncunun, rolünün uzun süreli olmasını arzu eden bir izleyici grubu da var.

Yusuf Çim katıldı, Star TV dizisinde heyecan arttı! 7

2015 yılında Çilek Kokusu dizisinde Burak karakteri ile oyunculuğa atılan Yusuf Çim; İçimdeki Fırtına, Seven Ne Yapmaz,Servet gibi dizilerde rol aldı. 2 yıldır ekranlarda görünmeyin ve 3 farklı film projesiyle bu dönemi değerlendiren oyuncu, dizilere de yeniden dönüş yapmış oldu.

Yusuf Çim’in dizide görünmesi hayranlarını bir hayli memnun etti ve bu durum sosyal medyadaki yorumlara da yansıdı. Yusuf Çim, İyi Günde Kötü Günde dizisine büyük renk kattı.