Ana sayfa Dizi Haberleri Bay Yanlış’ın durumuna bakın da İyi Günde Kötü Günde’yi elinizden kaçırmayın!

Bay Yanlış’ın durumuna bakın da İyi Günde Kötü Günde’yi elinizden kaçırmayın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yıllarda romantik komedi dizileri konusunda birçok farklı yapım ekrana geldi ama önemli bir bölümü kısa sürede yayından kaldırıldı. İşte Bay Yanlış dizisinin durumu ortada. 14.bölümde final yapacak olan dizi, onca büyük sosyal medya desteğine rağmen ayakta kalamadı. Final kararı sonrası sosyal medyada yüz binleri aşan tepki mesajları da bir işe yaramaz. Sonuçta sosyal medyanın reytinge etkisi sınırlı…

Romantik komedi dizisi seven, ekranda eğlenceli yapım arayan, kafasını dinlemek için, rahatlamak için ekranda keyifli anlar yaşamak isteyen izleyiciler sürekli bu tür dizilerin olmamasından şikayetçi. Aslında İyi Günde Kötü Günde tam da bu eleştiriyi yapan izleyici grubuna hitap ediyor.

Star TV ekranında yayınlanan Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen’i başrolde buluşturan İyi Günde Kötü Günde dizisinin ilk 3 bölümü izleyicilerle buluştu. Reytingler ne kötü ne de çok iyi. Orta karar bir noktada olan İyi Günde Kötü Günde dizisinin izleyiciden daha çok destek bulması şart.

Elçin Sangu, rolüne çok yakıştı. Hayranları Kiralık Aşk’tan sonra ünlü oyuncuyu yine ekranda parıl parıl parıldarken izlemekten memnun. Ozan Dolunay, Zalim İstanbul’daki Cenk’i üzerinden sıyırıp attı ve yeni rolünde gayet başarılı… Yasemin Allen de bu ikiliye katılınca İye Günde Kötü Günde dizisi için işler yolunda gidiyor.

Bay Yanlış’tan sonra zaten çok az kalan romantik komedi yapımlarından en iddialısı olan İyi Günde Kötü Günde’yi de izleyiciler ellerinden kaçırmamak için ekran başına geçmeli. Zira dizi performansı ile bunu hak ediyor.

Bu arada diziye Yusuf Çim’in de katılması izleyicileri mutlu etti. Oyuncu, 4. bölüm fragmanında yer aldı. Fragmanı aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.