Ana sayfa Dizi Haberleri Yusuf Çim’den dizi bekleyen hayranlarına yeni müjde!

Yusuf Çim’den dizi bekleyen hayranlarına yeni müjde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Yusuf Çim, 2021 yılı içinde üst üste farklı projelerde yer alarak hayranlarının karşısına çıktı. 2015 yılında Çilek Kokusu dizisindeki Burak karakterinden bu yana setlerde yer alan oyuncu, yine etkili performanslar sergiliyor.

Geçen sezon İyi Günde Kötü Günde dizisinde yer alan Yusuf Çim, yapımın kısa süreli olmasının şanssızlığını yaşamıştı. 2021 yılı ise oyuncu için farklı projeler getirdi. Televizyonda Akrep dizisinde Aras karakteri ile izlediğimiz Yusuf Çim, ayrıca TRT1 için çekilen Mevlana dizisinin kadrosunda da yer aldı.

Hababam Sınıfı Yaz Oyunları isimli sinema filminin kadrosunda da yer alan oyuncu, şimdi yeni bir dijital diziye başlıyor… Hayaller ve Hayatlar isimli yeni dizide yer alacağı ortaya çıkan Yusuf Çim’in yeni rolü merakla bekleniyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Yusuf Çim ile Hayaller ve Hayatlar dizisi için anlaşma sağlandı. Bein Connect platformunda yayınlanacak olan dizi 4 şehirli kadının başından geçen olayları aktaracak.

Özge Gürel, Melisa Aslı Pamuk, Aybüke Pusat, Özge Özacar ve Yeşim Ceren Bozoğlu gibi önemli kadın oyuncuların hikayesinde yer aldığı dizinin erkek oyuncuları da bir hayli etkili isimlerden oluştu.

Serkay Tütüncü, Ekin Mert Daymaz gibi önemli genç yeteneklerin yer aldığı dizinin erkek isimlerine Yusuf Çim de katılmış oldu.