Ana sayfa Dizi Fragmanları Yüzleşme 1. Bölüm Fragmanı İzle! Kanal D’den bomba gibi bir dizi geliyor!

Yüzleşme 1. Bölüm Fragmanı İzle! Kanal D’den bomba gibi bir dizi geliyor!

tarafından ker_def

Yüzleşme dizisi Kanal D’nin yeni kozu olacak. Dizinin henüz hangi gün yayınlanacağı ve tam yayın tarihi belli değil. Başrollerini Uğur Yücel, Hande Doğandemir, Engin Öztürk, Yiğit Kirazcı, Zeynep Eronat ve Yeşim Ceren Bozoğlu’nun oynadığı, yapımını T Company’nin üstlendiği “Yüzleşme” dizisi yakında Kanal D’de! Videodan dizinini 1. bölümünden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

Masal ismindeki esrarengiz kadının kasabaya gelişi ile yıllardır saklanan büyük sırlar açığa çıkacak ve kasabada artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Çiçek yetiştiriciliği ve esans üreticiliği ile ünlü Kalender Kasabası’nda geçen hikâyede geçmişin intikamı ve sırlarla dolu olaylar gün yüzüne çıkacak.

Masal, geçmişin büyük intikamını almak üzere Kalender Kasaba’sına gelir. Yıllar sonra adım attığı kasabada hiçbir şey eskisi gibi değildir. Karşısına çıkan tehlikeler, Masal’ın kasabadaki almak istediği topraklara engel olacak mı? Genç kadın kasabaya gelişiyle 15 yıldır saklanan sırları açığa çıkarıp, Gonca’nın intikamını alacak mı?

Yüzleşme, yakında Kanal D’de!