Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zahide Yetiş, kilo sorunu yaşayanlar için zayıflama dosyası açıyor!

Zahide Yetiş, kilo sorunu yaşayanlar için zayıflama dosyası açıyor!

tarafından zk zk

Zahide Yetiş’le dopdolu içeriği, faydalı bilgileri, yüreğinize dokunacak hikayeleri ile Show TV’de izleyicileriyle buluşuyor.

Daha sağlıklı bir yaşam için Zahide Yetiş bu sezon yepyeni ve hayatı iyileştirecek bir içerikle daha karşınıza çıkıyor. Başa çıkamadığınız sağlık sorunlarınızda, sorunlarla mücadele edecek gücünüz kalmadığında Zahide Yetiş yardımınıza koşuyor, hayatı sizlerle paylaşmaya devam ediyor.

Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan “Zahide Yetiş’le” bu kez alanında uzman konuklarıyla birlikte çok konuşulacak “Sağlıklı Zayıflama” dosyasını açıyor. Zayıflamaya karar verdiniz ancak nasıl bir beslenme düzeni olacağını bilmiyor musunuz, yıllardır birçok uzman isimden birçok zayıflama önerileri duyduk! Peki, sağlıklı zayıflamanın sırrı ne? Dr. Murat Topoğlu, Dr. Fevzi Özgönül ve Beslenme ve Diyet Uzmanı Berrin Yiğit yanıtlıyor. Ayrıca kanser belirtileri, nedenleri, korunma ve tedavi yöntemlerine dair merak edilen soruların yanıtlarıyla Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Selçuk Mercan konuk oluyor.
Aradığınız her şey “Zahide Yetiş’le”de.

“Zahide Yetiş’le”, 27 Eylül Çarşamba saat 09.30’da Show TV’de!