Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal ve Zahide Yetiş’in müthiş rekabeti başlıyor!

Zuhal Topal ve Zahide Yetiş’in müthiş rekabeti başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında 2 sezondur devam eden Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasının 3. sezonu 31 Ağustos Pazartesi saat 16.00’da başlıyor. İzleyiciler yeni bölümlerin heyecanını yaşarken, bu sezon Zahide Yetiş de benzer bir program ile ekranda yer alacak.

Zuhal Topal’la Sofrada gibi gelinler ve kayınvalidelerin buluştuğu Zaide Yetiş’le Gelin Görün isimli yarışma programı arasında reyting rekabeti yaşanacak.Zahide Yetiş çok iddialı ve bir o kadar da heyecanlı.

Zuhal Topal ise tecrübeli ve yeni sezona da oldukça hazır… Zahide Yetiş ve Zuhal Topal arasındaki kaynana – gelin içerikli programların yarışı da bir hayli ilginç olacak.

Zahide Yetiş, programı hakkında Posta gazetesindeki röportajında şu detayları verdi:

“Yarışmacı kadınların evinde yaşadığı her süreç; eşiyle olan ilişkisi, çocuklarıyla olan bağı, yaptığı yemekler, kurduğu düzen, evindeki yaşamı, tarzı, şıklığı, eşinin ailesi ile olan ilişkileri ekrana yansıyacak. Kayınvalideler de en pratik çözüm üreten, en şık gelini seçiyor. Biz çekerken çok eğleniyoruz, inşallah seyircimiz de eğlenir.”

Zahide Yetiş’le Kanal D ekranlarında rekabet dolu bir yarışma başlıyor! Zahide Yetiş’le Gelin Görün yarın 12.45’te Kanal D’de!