Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’a karşı Zahide Yetiş geldi! Kanal D ile Fox TV’nin ilginç düellosu!

Zuhal Topal’a karşı Zahide Yetiş geldi! Kanal D ile Fox TV’nin ilginç düellosu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2 sezondur ekranda fırtına gibi esmekte olan Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasının yeni bölümleri 31 Ağustos Pazartesi günü saat 16.00’da Fox TV ekranında başlıyor. Zuhal Topal yeni imajı, fit hali ve renkli konukları ile yeni bir sezona iddialı başlayacak.

Kanal D’de yine aynı gün saat 11.00’de Zahide Yetiş ile Gelin Görün isimli bir başka yarışmayı ekrana taşıyor… Zahide Yetiş ile Zuhal Topal’ı karşı karşıya getiren şey ise kayınvalideler üzerinden programlarını sürdürmeleri… Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında 2 sezondur en büyük eleştiri kayınvalidelerin yaptıklarıydı. İzleyiciler rahatsız edici birçok olayla karşılaştı. Bu durum çok da eleştirildi. Zuhal Topal’ın programı bu noktada olumsuz bir imaja da sahip…

Zahide Yetiş’in yeni yarışmasında ise bu sefer gelinler ile kayınvalideler farklı bir şekilde ekranda buluşacak. Programın tanıtımına bakılır ise, moda konusunda en iddialı kayınvalideler ile hamaratlığına, temizliğine ve misafirperverliğine en güvenen gelinler, Zahide Yetiş ile Gelin Görün yarışmasında buluşacak.

Yani Zuhal Topal’ın programında en çok eleştirilen kayınvalide imajının tam da zıttı bir imaj çizileceği anlaşılıyor…

Ekranda hafta için Kanal D ile Fox TV’nin iki yarışma programı kayınvalideler üzerinden karşı karşıya gelecek.

Zahide Yetiş’in programının detayları şöyle: Ekranların sevilen sunucusu Zahide Yetiş’in sunduğu programda, her hafta 5 gelin ve 5 kayınvaliden oluşan çiftler yarışacak. Her gün bir gelinin evine konuk olunacak yarışmada, kayınvalide kendisine verilen bütçe ile gelini için günün konseptine uygun alışveriş yapacak.

Gelin ise evinde rakip kayınvalideleri ağırlayacak. Rakip kayınvalideler günün gelinini, hamaratlıktan misafirperverliğe, temizlikten ikramlıklarına kadar değerlendirecek. Asıl çekişme ise kayınvalide alışverişten döndüğünde başlayacak. Gün sonunda kayınvalidesinin aldığı kıyafetleri giyen gelin, Zahide Yetiş’in ile kayınvalidelerin önüne çıkacak ve puan alacak.

Haftanın sonunda en yüksek puanı alan gelin ve kayınvalide, 10 bin liralık büyük ödülün sahibi olacak. “Zahide Yetiş’le Gelin Görün” 31 Ağustos Pazartesi günü Kanal D’de başlıyor..