Ana sayfa TV Programları Zahide Yetiş’le 17 Nisan Çarşamba 613. bölümde neler oldu?

Zahide Yetiş’le 17 Nisan Çarşamba 613. bölümde neler oldu?

tarafından ker_def

Zahide Yetiş’le programının 17 Nisan Çarşamba günü 613. bölümü ekrandaki yerini aldı. Show TV’de yayınlanan programın bu bölümünde neler yaşandı?

Zahide Yetiş’le 613. Bölümünde; Dr. Fevzi Özgönül beden aklını harekete geçirmek için yapılması gerekenler nelerdir, beden aklı ile zayıflamak mümkün müdür sorularını yanıtlarken, Fitoterapist Dr. Hakan Özkul fitoterapi hakkında bilgiler verdi. Ayrıca Sirkeci Hüseyin ile yufka yapıp, açan “Yufka Yürekliler” programa konuk oldu.

Zahide Yetiş’le dopdolu içeriği, faydalı bilgileri, yüreğinize dokunacak hikayeleriyle hafta içi her gün Show TV’de izleyicileriyle buluşuyor. Daha sağlıklı bir yaşam için Zahide Yetiş bu sezon yepyeni ve hayatı iyileştirecek bir içerikle daha karşınıza çıkıyor.

Başa çıkamadığınız sağlık sorunlarınızda, sorunlarla mücadele edecek gücünüz kalmadığında Zahide Yetiş yardımınıza koşuyor, hayatı sizlerle paylaşmaya devam ediyor. Son teknoloji tıbbi olanaklarla, hepsi alanında uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarınıza “Zahide Yetiş’le”de çözüm aranıyor.