Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul dizisi 5. bölümde Nedim, Cenk’e saldırdı!

Zalim İstanbul dizisi 5. bölümde Nedim, Cenk’e saldırdı!

tarafından ker_def

Kanal D ekranının sevilen yeni dizilerinden Zalim İstanbul’un 5. bölümü 29 Nisan Pazartesi akşamı yayınlandı. Dizinin bu bölümünde önemli sahneler vardı. O sahnelerden birisinde de Nedim, Cemre’yi kıskanıyor ve Cenk’e saldırıyor! Videodan o anları izleyebilirsiniz.

Cemre ve Cenk bahçede konuşurken onları Nedim görüyor. Cemre’ye karşı bir şeyler hisseden Nedim onu kıskanıyor. Bu sırada olanları Ceren de görünce ortalığı karıştırmayı başarıyor. Nedim’in kulağına Cemre ve Cenk ile ilgili sırrı söylüyor.

Nedim çok sinirleniyor ve tekerlekli sandalyesi ile bahçeye bir hışımla çıkıyor. Cenk’in üzerine atlayıp onu yumruklamaya başlıyor. Cenk ise, onu durdurmak yerine kendisini cezalandırmak istercesine onu daha da gaza getiriyor. Ev halkının yetişmesiyle Nedim’i zor durduruyorlar..

Yapım: Avşar Film
Yapımcı: Şükrü Avşar
Yönetmen: Cevdet Mercan
Öykü ve Senaryo: Sırma Yanık
Görüntü Yönetmeni: Volkan Aslan
Genel Sanat Yönetmeni: Naz Erayda
Oyuncular: Fikret Kuşkan (Agah), Deniz Uğur (Seher), Mine Tugay (Şeniz), Ozan Dolunay (Cenk), Simay Barlas (Damla), Berker Güven (Nedim), Bahar Şahin (Yağmur), Sera Kutlubey (Cemre), İdris Nebi Taşkan (Civan), Ayşen Sezerel (Nermin), Gamze Demirbilek (Nurten)