Ana sayfa Dizi Fragmanları Zalim İstanbul dizisi iyice zalimleşti! Zalim İstanbul 22. bölüm fragmanı!

Zalim İstanbul dizisi iyice zalimleşti! Zalim İstanbul 22. bölüm fragmanı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşan Zalim İstanbul, Pazartesi akşamları alternatif arayanlar için çok ilgi çeken bir dizi… Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Simay Barlas, Berker Güven ve Bahar Şahin’in başrollerinde yer aldığı dizinin 21 bölümü geride kaldı. Son haftalarda reytinglerini de yükselterek daha çok kişiye hitap eden Zalim İstanbul 22. Bölümü ile 9 Aralık Pazartesi akşamı ekrandaki yerini alacak. Dizide haftalar geçtikçe daha zalimleşen karakterlere şahit oluyoruz… Seher’in planı ortalığı karıştırıyor! Ayrıca Şeniz de büyük bir yalanın içinden çıkamıyor…

Peki 22. yeni bölümde neler yaşanacak? Videodan ilk görüntüleri izleyebilirsiniz. Cenk ve Cemre’nin tatile çıkacağını duyan Seher, Ceren ve Nedim’in de bu tatile gitmesini sağlar. Fakat bu tatil herkes için bir felakete dönüşür. Bu durumu duyan Agah hışımla Seher’in yanına gider. Seher gördükleri yüzünden şok geçirir.

Öte yandan hamileliği ilerleyen Ceren bu tatilde rahatsızlanır. Cenk yaşanan şeylere rağmen tedirgin olur. Şeniz’e soracak soruları vardı. Şeniz ise geri dönülmez bir yalanın içine girmiştir bile. Şeniz yoksa Ceren’in bebeğine bir şey mi yapacak?

Zalim İstanbul yeni bölümüyle Pazartesi 20.00’da Kanal D’de!

Yapım: Avşar Film
Yapımcı: Şükrü Avşar
Yönetmen: Cevdet Mercan
Öykü ve Senaryo: Sırma Yanık
Görüntü Yönetmeni: Volkan Aslan
Genel Sanat Yönetmeni: Naz Erayda
Oyuncular: Fikret Kuşkan (Agah), Deniz Uğur (Seher), Mine Tugay (Şeniz), Ozan Dolunay (Cenk), Simay Barlas (Damla), Berker Güven (Nedim), Bahar Şahin (Ceren), Sera Kutlubey (Cemre), İdris Nebi Taşkan (Civan), Ayşen Sezerel (Nermin), Gamze Demirbilek (Nurten)