Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul dizisinde Bahar Şahin şov üstüne şov yapıyor!

Zalim İstanbul dizisinde Bahar Şahin şov üstüne şov yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Zalim İstanbul, 37. yeni bölümü ile 8 Haziran Pazartesi akşamı izleyicilerle buluşacak. 2 aydan uzun süren aranın ardından yeniden dizinin ekrana gelecek olması izleyicileri bir hayli mutlu ediyor.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda ise Ceren karakteri ile dizide yer alan Bahar Şahin’in şovunun etkilerini görüyorsunuz. Zalim İstanbul dizisi ilk başladığında Nedim karakterini canlandıran Berker Güven büyük ilgi görmüştü. Uzun süre de dizideki en etkili karakter Nedim olarak kalmıştı.

Ancak Nedim ayağa kalktıktan sonra hesap sorma noktasında izleyicileri tatmin edici bir performans sergilemeyince gözden düştü. Sonrasında ise Bahar Şahin şovu başladı. Ceren karakterini canlandıran oyuncu etkili sahneleriyle göz doldurdu.

Zalim İstanbul finale doğru yürüyor. Bu yürüyüşte en çok da Bahar Şahin’in oyunculuk performansının konuşulacağı sosyal medyadaki yorumlardan anlaşılıyor.

Dizinin hayranları Bahar Şahin’in ‘en iyi kadın oyuncu’ olduğunu bile düşünüyor. Tabii bu tespit biraz abartılı olabilir, ancak Bahar Şahin’in etkili bir performans sergilediği de bir gerçek.