Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul dizisinde böyle de aşk olur mu!

Zalim İstanbul dizisinde böyle de aşk olur mu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamlarının sevilen dizilerinden Zalim İstanbul, Kanal D ekranında başarılı performansıyla dikkat çekiyor. Dizinin hikayesinin iyice izleyicileri cezbeden bir noktaya gelmesi, reytinglerini de olumlu etkiliyor.

Zalim İstanbul’da Simay Barlas’ın canlandırdığı Damla ile İdris Nebi Taşkan’ın hayat verdiği Civan arasındaki aşk birçok kişiye ilginç geliyor.

Birbirlerinden çok zıt karakterleri var. Simay Barlas, Posta gazetesindeki röportajında bunun her iki karakter için de ilginç bir durum olduğuna değindi.

Barlas, “Çünkü aralarında hem maddi olarak hem de sosyal statü gibi birçok fark var. Ama Civan’ı gerçekten seviyor” diyerek de dizinin gelecek bölümlerinde büyük aşk yaşanacağına gönderme yaptı.

Günümüz koşullarında Damla ve Civan arasındaki kültür ve statü farkının insanlar için önemli olabildiğine vurgu yapan Barlas, “Ama aşk gibi saf, temiz, büyülü ve gerçek olan bir duygu söz konusu olduğunda benim için hiçbir karşılığı olmayan düşünceler. Aşk bir menfaat ilişkisi değil, bir gönül bağıdır. Böyle bir bağda bu kadar ince hesaplar yapılamaz” diyerek kendisinin bu şekilde düşünmediğini anlattı.

Simay Barlas, Civan’ın Damla’yı etkileyen yanları konusunda da detaylar verdi.

Genç oyuncu, “Damla, çevresi gereği hep kendisi gibi insanlarla ilişkiler kurmuş. Ama bence hiçbiri Civan kadar gerçek olmamış. Damla’nın hayatında hep bir sanallık söz konusu olmuş. Civan’ın tavrına, iyiliğine, merhametine sahip biri çıkmamış karşısına. O yanlarına aşık bence” dedi.