Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul dizisinde her şey birbirine karıştı!

Zalim İstanbul dizisinde her şey birbirine karıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşmakta olan Zalim İstanbul dizisi, müthiş performansı ile hayranlarını peşinden koşturmaya devam ediyor. Dizide Şeniz’in oyununa gelen Nedim şimdi hapse girmenin arifesinde…

Nedim’e neler olacağı merak edilirken, Simay Barlas’ın hayat verdiği Damla karakteri izleyici gözünde sürekli düşüşte. Damla’dan adeta nefret ile bahseden Zalim İstanbul hayranları, Bahar Şahin’in hayat verdiği Ceren’in ise işin başına geçmesinden çok memnun.

Zalim İstanbul’da her şey bir birine girmiş durumda. Karakterler arasındaki yeni gelişmeler, yeni çalışmalar dizinin ilerleyen bölümlerinin de çok renkli olacağını anlatıyor.

Nedim ile Ceren’in işbirliği yapmasını isteyen ve böylelikle de Şeniz’i yenebileceğini düşünen dizi hayranları, Damla karakterine ise büyük tepki gösteriyor.

“Şu Damla’ya iyice sinir olmaya başladım, nefret ettim. Artık Civan ile de tatlı gelmiyorlar” diyen bir dizi hayranı birçok dizi takipçisinin de duygusuna tercüman oldu.

Ceren’in ortalığı yakıp yıkmasını isteyen dizi hayranları, ilerleyen bölümlerde Nedim’in de suçsuzluğunun ortaya çıkması ile dizinin daha da heyecanlı hale geleceğini belirtiyor.

İşte Zalim İstanbul 28. bölüm 2. fragmanı: