Ana sayfa Dizi Fragmanları Zalim İstanbul dizisinin final tarihi belli oldu!

Zalim İstanbul dizisinin final tarihi belli oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan Zalim İstanbul dizisi, 37. bölümü ile pazartesi günü yeniden ekrana dönüş yapmıştı. Dizinin son 3 bölümünün çekimlerinde Fikret Kuşkan yer almadı.37. bölümün yayınlanmasının ardından geriye iki bölüm kaldı.

Mine Tugay, Deniz Uğur, Berker Güven, Bahar Şahin, Ozan Dolunay, Sera Kutlubey, Simay Barlas gibi isimlerin başrolünde yer aldığı dizinin finalinde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Etkili bir final olacağına ise kesin gözüyle bakılıyor.

Zalim İstanbul dizisinin 15 Haziran Pazartesi günü 38. bölümü yayınlanacak. Agah beyin kalp krizi geçirip öldüğü fragmana yansımıştı. Cenk için de artık gerçekleri öğrenme vakti geldi. Dizide artık sırlar bir bir ortaya çıkıyor.

Zalim İstanbul dizisinin 39 bölümü aynı zamanda final olacak. Final bölümünde önemli karakterlerin ölebileceği sosyal medyaya yansımıştı. Bu nedenle de heyecan biraz yüksek. Önümüzdeki hafta ekip dizinin final bölümlerinin çekimlerini tamamlayacak. 22 Haziran Pazartesi akşamı Zalim İstanbul’un veda etmesi bekleniyor.

İşte Zalim İstanbul 38.bölüm fragmanı ve bölüm özeti:

Köşkte dengeler değişiyor! Cenk egemenliğini ilan ederken, Ceren Şeniz’in kabusu olmaya devam ediyor. Eli güçlenen Ceren, geçmişim tüm acısını Şeniz’den çıkarmak için yapmadığını bırakmıyor. Öte yandan köşkte baygın halde bulunan Agah Karaçay herkesi korkutuyor. Bu olay üzerine Cenk, annesiyle karşı karşıya geliyor ve onu reddettiğini söylüyor.