Ana sayfa Dizi Haberleri Bay Yanlış kamera arkası görüntüleri bir efsanenin başlangıcı gibi!

Bay Yanlış kamera arkası görüntüleri bir efsanenin başlangıcı gibi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Can Yaman ile Demet Özdemir’in başrolünde yer aldığı Erkenci Kuş dizisinin İtalya’daki ilk yayınını 2.8 milyon kişinin izlemesi müthiş bir gelişme olarak haberlere yansıdı. Can Yaman, şimdi ise Özge Gürel ile daha büyük başarılara ulaşmak için yeniden bir araya geldi. İkilinin daha önce yayınlanan Dolunay dizisi de dünyanın birçok ülkesinde izleyicilerle buluşmuş ve Can Yaman bu yapım sayesinde büyük dikkat çekmişti.

Özellikle yurt dışında Bay Yanlış dizisi büyük heyecan ile bekleniyor. Dizinin çekimlerine devam ediliyor. ilk bölüm yayın tarihi ise 26 Haziran Cuma saat 20.00 olarak açıklandı. Özge Gürel ve Can Yaman’ın tanıtım için yapılan çekimlerin kamera arkası görüntüleri de yayınlandı. Adeta bir efsanenin başlangıcı hissiyatı veren görüntüler büyük beğeni topladı.

Peki Bay Yanlış, naslı bir dizi? Özgür (Can Yaman); zengin ancak salaş bir hayat süren, aşka inanmayan restoran-bar sahibidir. Ezgi (Özge Gürel) ise; artık yanlış ilişkilerden yorulmuş ve düzgün bir ilişki yaşayıp, evlenmeye kararlıdır.

Ezgi’nin ilişki konularında başarılı olmadığını gören Özgür, kendisine ilişkiler konusunda mentorluk yapmaya ve Ezgi’nin hoşlandığı erkeği elde etmesi için ona taktikler vermeye başlar. Komşu evlerde yaşayan Özgür ile Ezgi zaman içerisinde neler yaşayacak?