Ana sayfa Dizi Fragmanları Zalim İstanbul finalinde herkesi şaşırtan yakınlaşma!

Zalim İstanbul finalinde herkesi şaşırtan yakınlaşma!

tarafından ker_def

Kanal D ekranının hem sevilen hem de çok eleştirilen dizisi Zalim İstanbul, hayranlarına veda ediyor… 22 Haziran Pazartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D ekranında dizinin 39. final bölümü yayınlanacak. Dizinin finalinde neler olacağı merak ve heyecanla bekleniyor.

Zalim İstanbul 39. Bölümünden 2. fragman yayınlandı. Dizinin hayranları büyük bir şaşkınlık yaşayacak. Cenk ve Nedim arasındaki buzlar eriyor. Şeniz ve Ceren’i akıbeti artık kesinleşecek. Hikayede diğer karakterlere neler olacağı da final bölümünde ortaya çıkacak.

Cenk ve Nedim arasında buzlar erirken, gerçekler bir bir ortaya çıkmaya devam eder. Cenk anne ve babasını arka arkaya kaybettikten sonra geri kalan zamanını oğlu ile geçirmeye karar verir. Bu kararda hastalığının da payı büyüktür.

Fikret Kuşkan, dizinin son bölümlerine sağlık sorunlarını öne sürerek katılmadı. Mine Tugay, Deniz Uğur, Ozan Dolunay, Berker Güven, Bahar Şahin, Sera Kutlubey, Simay Barlas ve İdris Nebi Taşkan’ın başrollerinde yer aldığı Zalim İstanbul final bölümüyle Pazartesi 20.00’de Kanal D’de!