Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul’da rol alanların büyük şansı!

Zalim İstanbul’da rol alanların büyük şansı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Hem usta isimleri hem genç yetenekleri buluşturan Zalim İstanbul dizisi, birçok oyuncu için okul gibi oldu. Kanal D ekranında yayınlanan dizide Fikret Kuşkan, Deniz Uğur ve Mine Tugay ustalar grubunu oluşturuyor.

Bahar Şahin, Sera Kutlubey, Simay Barlas, Ozan Dolunay, Berker Güven, İdris Nebi Taşkan ise genç yetenekler grubunu oluşturuyor. Zalim İstanbul dizisi genç yetenekler için ustalardan önemli bilgiler edinebildikleri, tecrübe kazanabildikleri bir set konumunda.

Dizide Cemre karakterine hayat veren Sera Kutlubey, Zalim İstanbul’un kendisine ne kadar iyi geldiğini Milliyet gazetesindeki röportajında şu sözlerle anlattı:

“Her şeyden önce çok güzel insanlar kazandım. Bir yandan da yönetmeninden oyuncusuna çok kıymetli insanlarla çalışıyorum, onlardan oyunculuğa dair her gün bir şey öğreniyorum. Hayata ve insani ilişkilere dair de bu yoğun tempoda sürekli bir devinim içindeyiz. Bu da ayrı bir öğreti katıyor.”

Hem kendisinden hem ailesinden ve yaşantısından birçok şeyden feragat ederek Zalim İstanbul’da yer aldığını anlatan Kutlubey, kaliteli ve uzun soluklu bir iş olması için çabaladıklarını ve dileklerinin de yerine geldiğini anlattı.