Ana sayfa Dizi Haberleri Zehra Yılmaz’ın yeni dizisi belli oldu!

Zehra Yılmaz’ın yeni dizisi belli oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Genç oyunculardan Zehra Yılmaz, Bodrum Masalı dizisinde canlandırdığı Rana karakteri ile 2016-2017 sezonunda dikkatleri üzerine çekti. Kısa süren Kara Yazı dizisindeki Melisa macerasının ardından ise Zehra Yılmaz’ı öne çıkartan proje 2017-2018 sezonunda yayınlanan Cennet’in Gözyaşları isimli dram dizisi oldu.

Oyuncu, canlandırdığı Melisa karakteri ile sevildi ve kısa sürede geniş kitleler tarafından tanındı. Sonrasında atv ekranında Kimse Bilmez isimli dizide Tuğçe karakterine hayat veren oyuncu, ardından da Gençliğim Eyvah isimli yaz dizisinde Çağla karakterini canlandırdı. Son dönemin dikkat çeken genç oyuncularından olan Zehra Yılmaz, sosyal medya paylaşımları ile de çok dikkat çekiyor.

Oyuncu 8-9 aylık ardından yeniden dizilere dönmeye hazırlanıyor. Kalp Yarası isimli atv dizisinden gelen teklifi kabul eden oyuncu, son dönemde hep aynı kanalın projelerinde yer alması ile de ilgi gördü..

Zehra Yılmaz'ın yeni dizisi belli oldu! 7

Zehra Yılmaz’ın da kadrosunda yer aldığı Kalp Yarası dizisinin hikayesi Tomris Giritlioğlu’na ait. Süreç Film tarafından hazırlıkları süren dizinin senaryosunu ise; Sema Eli Erol ile Mahir Erol birlikte yazıyor.

Çekimlerinin yakın bir zaman içinde Antakya’da başlaması beklenen dizinin yönetmeni ise Yıldız Hülya Birban olarak belirlendi.