Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni bir romantik komedi dizisi geliyor, Bir Ada Masalı!

Yeni bir romantik komedi dizisi geliyor, Bir Ada Masalı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Bu sezon diziler konusunda izleyiciler çok şanslı. Kanallar birbiri ardına yeni projelerini açıklıyor… Yaz ayları da çok hareketli geçecek. Sen Çal Kapımı isimli Fox TV dizisi 39.bölümle birlikte ara verecek ama Haziran ayında yaz dizileri yarışında yerini alacak.

Birbiri ardına dizi projelerine başlayan kanallar, yaz aylarında da müthiş bir rekabet içinde olacak. En az 5, hatta 8 yeni yazlık dizinin ekrana gelmesi bekleniyor… Yeni yazlık dizilerden birisi de Star TV için hazırlanan Bir Ada Masalı olacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre yeni dizi için oyuncu arayışlarına başlandı. Ay Yapım imzalı proje, şimdiden büyük dikkat çekecek gibi duruyor. Ay Yapım’ın projeleri genelde çok başarılı oluyor. Bu sezon diziler konusunda büyük sıkıntı yaşayan Star TV, birbiri ardına da dizi atağına kalktı.

Yakında yayınlanacak olan Kağıt Ev ile birlikte, Kazara Aşk isimli yeni bir dizinin daha hazırlıklarını yapan kanalın yaz aylarındaki iddialı projesi de Bir Ada Masalı olmuş oldu…

Senaryosunu Yelda Eroğlu’nun yazdığı Bir Ada Masalı dizisinin yönetmenliğini ise Ali Bilgin üstleniyor. Yazlık romantik komedi dizisi bakalım izleyicilerden beklediği ilgiyi bulabilecek mi?