Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zeynep Tuğçe Bayat, Baba dizisinin setinde Haluk Bilginer’i özledi!

Zeynep Tuğçe Bayat, Baba dizisinin setinde Haluk Bilginer’i özledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cansel Elçin ile evli olan oyuncu Zeynep Tuğçe Bayat, kariyerini Baba dizisiyle sürdürüyor. Show TV’de ekrana gelen ve salı akşamları geniş bir hayran kitlesine hitap eden dizide oyuncuyu Şahika karakterinde izliyoruz.

Başarılı performansı ile göz dolduran Zeynep Tuğçe Bayat, dizi çekimleri nedeniyle şu anda bir plan yapmadan devam ettiklerini söyledi. Baba dizisinde her şeyin yolunda olduğunu anlatan oyuncu, “Tatlı bir ekibiz, her şey güzel gidiyor. Her şey yolunda. Severek çalışıyoruz” diye konuştu.

Bugüne kadar oynadığından çok farklı bir karakteri canlandırdığını belirten Zeynep Tuğçe Bayat, bu nedenle de izleyicilerden değişik tepkiler geldiğini anlattı. Oyuncu, “Sokakta herkes çok sevimli, hiç kötü bir yorum almadım” diye konuştu.

Zeynep Tuğçe Bayat, Baba dizisinin setinde Haluk Bilginer'i özledi! 82

Şahika karakterinin hayatın ona getirdikleri şeylere reaksiyon veren birisi olduğunu, ancak senaryo ilerledikçe de karakterin değişime uğradığını anlattı.

Zeynep Tuğçe Bayat, Baba dizisinin ilerleyen bölümlerinden detay vererek Şahika karakteri için, “Çok değişiyor, senaryo ilerledikçe ben de şaşırıyorum” ifadelerini kullandı. Bu sözler, dizideki Şahika karakterinin hikayede bir değişim süreci yaşayacağını gösteriyor.

Haluk Bilginer ile çalışmanın güzel bir şey olduğunu ama son 2 bölümdür farklı sahnelerde rol aldıkları için denk gelemediklerini anlatan oyuncu, kendisini özlediğini ifade etti.

Zeynep Tuğçe Bayat, Baba dizisinin setinde Haluk Bilginer'i özledi! 83

Oyuncu, “Ondan çok şey öğreniyoruz. O rolün altından, yargılamadan nasıl kalkacağını düşünerek oynuyor. Biz de ondan etkileniyoruz. Kimi zaman bu tempoda rolleri çıkartmak zor oluyor. O bunu bize çok güzel bir örnek. Bunu şimdi nasıl daha iyi oynarız diye düşünüyoruz” diye konuştu.

Yurt dışında da oyunculuk yapmayı istediğini daha önce söyleyen Zeynep Tuğçe Bayat, “Yakında güzel haberler olacak. Benim için kesinleşen bir şey olabilir. Projeler daha ileri tarihli oluyor. İspanya odaklı” diye konuştu.

Hem Fransızca hem İngilizce hem İspanyolca konuşabildiğini belirten Zeynep Tuğçe Bayat, bu dillerdeki tüm ülkelerde proje görüşmeleri yaptığını ve yurt dışında oyunculuk yapmanın da çocukluk hayali olduğunu anlattı.