Ana sayfa Sosyal Medya Bu ne hız! İlhan Şen, Aşk Mantık İntikam final yapar yapmaz yeni diziyle dönüyor!

Bu ne hız! İlhan Şen, Aşk Mantık İntikam final yapar yapmaz yeni diziyle dönüyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları yayınlanan Fox TV’nin Aşk Mantık İntikam dizisinde Burcu Özberk ile iyi bir ikili olan İlhan Şen, dizinin finalinin hemen ardından bir başka diziyle ön plana çıktı! Romantik komedi türündeki dizi, geçtiğimiz yaz başlamıştı. Önceki hafta Cuma akşamı da son bölümüyle ekrana geldi.

Dizinin final yapmasından iki gün sonra İlhan Şen’in yeni bir dizi ile anlaştığı ortaya çıktı! İlhan Şen, yeniden bir yaz dizisinde rol almaya hazırlanıyor! Bu kez Atv’de yayınlanacak bir dizide oynayacak.

Ramo dizisinde oynadığı Neco karakteri ile büyük dikkat çeken İlhan Şen, ilk olarak 2018’de bir kaç bölüm süren Mehmet Bir Cihan Fatihi dizisiyle ekranlara gelmişti. Ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol aldı. Ramo’dan sonra yine ömrü kısa süren Seni Çok Bekledim’de oynayan İlhan Şen, romantik komedi dizisi Aşk Mantık İntikam ile beğeni kazandı.

Romantik komedilere yakıştırılan oyuncunun bir sonraki tercihi de aynı tür bir dizi oldu. Ah Canım Hayat isimli dizide rol alacak oyuncu, son dizisinden sonra yapımcıların gözdesi olmuş durumda!

Bu ne hız! İlhan Şen, Aşk Mantık İntikam final yapar yapmaz yeni diziyle dönüyor! 7

Vakit kaybetmeden yeni dizisine başlayacak olan İlhan Şen’in oynayacağı Ah Canım Hayat dizisinde bu kez kiminle partner olacağı henüz belli değil. Dizinin oyuncu kadrosu ile ilgili çalışmalar sürerken, İlhan Şen’in hayranları ise kısa bir süre sonra oyuncuyu yeniden yine bir romantik komedi yapımında görmekten şimdiden mutlu oldu…

Geçtiğimiz yaz başından beri aralıksız çalışan oyuncu, önüne gelen fırsatı kaçırmak istememiş olacak ki bu yaz da çalışmayı tercih ediyor. Süreç Film imzalı dizide kadın başrol oyuncusu henüz netleşmese de en son Kalp Yarası dizisinde oynayan Toprak Can Adıgüzel’in de Ah Canım Hayat dizisinde oynayacağı öğrenildi.

Senaryosunu Nalan Savaş Merter’in yazdığı dizinin yönetmenliğini Yıldız Hülya Bilban yapıyor.