Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Zeynep Turan’dan Mayıs 2019 Aylık Tüm Burç Yorumları

Zeynep Turan’dan Mayıs 2019 Aylık Tüm Burç Yorumları

tarafından ker_def

Ünlü astrolog Zeynep Turan, youtube kanalı üzerinden takipçileri ile buluşmaya devam ediyor. Turan, Mayıs ayı için tüm burçlarla ilgili önemli yorumlarda bulundu.

Zeynep Turan, “Bahar aylarından ne kadar çok bahsettik değil mi? Şimdi ise mevsimleri dahi şaşırtacak bir aydan bahsetmek istiyorum. Evet mayıs ayı! Mayıs ayı bizlere yaz mevsimini erken getirecek. Kendimiz için elimizden gelenin fazlasını yapacağımız bu ay da gezegenlerin desteğini de hissedeceğiz hiç merak etmeyin” ifadeleriyle videosunun sunumunu yaptı.

Güneş Boğa burcunda hareket etmeye başladı 23 Nisan’dan bugüne… Önümüzdeki günlerde Güneş, Uranüs ile kol kola girip gezegenimizi selamlayacaklar. Hayatınızda bazı alışkanlıkları bırakmak istiyorsanız bunu Mayıs ayında yapabilirsiniz. Hepimizi başkalaştırabilecek bir ay geldi. Herkes parayı, ekonomiyi en önemlisi doları ve Türkiye’nin stratejik konumunu konuşuyor olacak.

Mayıs ayında dikkat edilmesi gereken şeyleri burç burç anlatan Zeynep Turan, Uranüs’ün tarihi tekerrür ettireceğine değindi. Videodan tüm burçlarla ilgili yorumları dinleyebilirsiniz.