Ana sayfa Sosyal Medya Zeytin Ağacı dizisi ekibi buluşup hasret giderdi!.. Bir oyuncu ise isyan etti!..

Zeytin Ağacı dizisi ekibi buluşup hasret giderdi!.. Bir oyuncu ise isyan etti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Geçtiğimiz aylarda Netflix’te izleyicilerle buluşan ve büyük de ilgi çeken Zeytin Ağacı dizisinin oyuncuları Tuba Büyüküstün, Boncuk Yılmaz, Seda Bakan, Rıza Kocaoğlu ve dizinin yönetmeni Burcu Alptekin buluşarak hasret giderdi.

Ekibin buluşmasından sıcak görüntüler sosyal medyaya da yansıdı. Seda Bakan instagram hesabında arkadaşlarıyla fotoğraflarını yayınladı.

Oyuncu Serkan Altunorak ise şehir dışında sette olduğu için buluşmaya katılamadı.  Altunorak, instagram hesabında yaptığı esprili paylaşımla, ortamda bulunamadığı için üzüntüsünü paylaştı.

Zeytin Ağacı dizisi ekibi buluşup hasret giderdi!.. Bir oyuncu ise isyan etti!.. 9

Serkan Altunorak arkadaşlarının flu bir görüntüsünü paylaşarak; “Ben şehir dışındayken buluşursanız fotoğrafınız böyle çıkar işte!” yazdı.

Zeytin Ağacı dizisi ekibi buluşup hasret giderdi!.. Bir oyuncu ise isyan etti!.. 10

Yurt dışında Another Self ismi ile yayınlanan Zeytin Ağacı dizisi Netflix’de 100 milyon saatten fazla izlenme oranıyla  Türk dizi sektörünün gurur kaynağı oldu. Dizinin bu kadar başarı kazanması, günümüz insan yaşamında iyice azalan dostlukları ve aile bağlarının önemini ortaya koyması olmuştu.

Zeytin Ağacı dizisi ekibi buluşup hasret giderdi!.. Bir oyuncu ise isyan etti!.. 11

Dizinin ikinci sezon onayının çıkması da izleyicileri çok mutlu etti. OGM Pictures imzasını taşıyan dizinin ikinci sezonu için senarist Nuran Evren Şit’in yapacağı çalışmalar öncelik taşıyor. Senaryonun net olarak ortaya çıkmasının ardından ise dizi için ön hazırlıkların başlatılması bekleniyor.