Ana sayfa Dizi Haberleri Zirveyi bırakmayan Yargı dizisi bu kez reytingleriyle bakın kime yenildi?

Zirveyi bırakmayan Yargı dizisi bu kez reytingleriyle bakın kime yenildi?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı ilk bölümünden itibaren çok konuşulan, çok beğenilen bir dizi olma durumunu korudu. Pazar akşamlarının sevilen dizisi, reytingleriyle de izleyiciyi şaşırtmadı. Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun rol aldıkları dizi, son yayınlanan bölümüyle ise biraz üzdü!

Sema Ergenekon’un güçlü kaleminden çıkan hikayesiyle, başroller kadar çok beğenilen oyunculukları ile Yargı dizisi, ekranın gözde yapımlarından birisi. Her bölümde şaşırtan, bir sonraki bölüm için heyecan yaşatan dizi, 28. bölüm reytinglerindeki bir miktar düşüşle dikkatleri çekti.

Her hafta izleyicinin büyük bir merak ve heyecanla ekran karşısına geçmesini sağlayan hikayesinde yine son derece dikkat çeken gelişmeler yaşandı. Çınar’ın babasının katili olduğunu öğrenen Ceylin’in perişan hali, dizinin 28. bölüm son sahnelerine de damgasını vurdu.

Şimdi izleyici heyecanla bir sonraki bölümü bekliyor. Bu arada gelen reytinglere göre, dizideki can alıcı sahnelere karşın tüm kişiler kategorisinde Yargı dizisinin düşüş eğilimi izleyiciyi de üzen bir gelişme oldu. Dizi, her hafta birincilik alırken bu hafta ikinci oldu Total’de.

Zirveyi bırakmayan Yargı dizisi bu kez reytingleriyle bakın kime yenildi? 7

Ancak Ab ve ABC1 kategorisinde durum değişmedi. Yargı dizisi, bu kategorilerde tahtı kimseye bırakmadı. Total’de Yargı dizisinin önüne geçerek birinci olan yapım ise Survivor All Star oldu… TRT1’de yayınlanan Teşkilat dizisi ise Yargı’nın en büyük rakiplerinden. Dizi, bu hafta Total’de Yargı’nın ardından 3. sırada yer aldı.

Yargı son bölümde yaşananlar ise diziyi izleyenleri adeta soluksuz bıraktı! Nefeslerin tutulduğu pek çok sahne ile birlikte 28. bölüm izleyicilerin heyecanla takip ettikleri bir bölümdü.

İşte 28. bölümün özeti…

Ilgaz’ın kardeşi Çınar’ın Zafer’i öldürdüğü gerçeğini ortaya çıkarması ve babasının da delilleri saklayıp yok ettiğini öğrenmesi sonrası büyük bir acı yaşandı. Ilgaz, bir kanun adamı olarak yaşadığı acıya karşın ikisinin de teslim olmasını istedi. Ilgaz, yeni bir hayat kurmak, bir bebek sahibi olmak için heyecanla yaşadıklarını geride bırakmaya çalışan Ceylin’e gerçekleri anlatamadı!

Yekta, Zafer’i Çınar’ın öldürdüğünü Ceylin’e söyledi ve Ilgaz, Eren ve Pars’ın Çınar’ın kaçmasına yardım ettiğini düşünmesini sağladı. Kardeşi ve babasının işlediği suçla yüzleşen Ilgaz’ın çaresiz halleri yüreklere dokunurken Ceylin’e bu gerçeği nasıl söyleyeceği merak konusu oldu. Öğrendiklerini hemen Eren ve Pars’la da paylaşan Ilgaz, ikisinin de büyük desteğini görürken Neva’nın getirdiği mektupla babasının canına kıyacağını öğrendi. Ilgaz önce Metin’i durdururken daha sonra da Çınar’ın kaçmasına engel olmaya çalışarak ikiliyi suçu itiraf etmeye zorladı. Merdan tarafından yurt dışına kaçırılması planlanan Çınar’ın kardeşi Defne’yle vedalaştığı anlar ise izleyenlere hüzünlü dakikalar yaşattı.

Bu sırada Ilgaz’la çıkacakları yeni evi tutan Ceylin mutluluğunu bir türlü Ilgaz’la paylaşamazken Ilgaz’ın işi dolayısıyla yanında olamadığını düşünen genç kadın, acı gerçekten habersizdi. Nefeslerin tutulduğu bölümde Ilgaz, Eren ve Pars; Çınar’ın peşine düşerken Çınar’ın bulunduğu konteynırdan kaçırılması tüm dengeleri değiştirdi. Zafer’in cinayetiyle ilgili bazı şeylerin örtbas edildiğinden ve Ilgaz’la arkadaşlarının cinayetle ilgili birilerini koruduğundan şüphelenen Derya bu durumu başsavcıyla konuşma kararı aldı.

Finalde Ilgaz, Eren ve Pars, Çınar’ın nerede olduğunu bulurken tesadüfen Yavuz’un serbest bırakıldığını öğrenmesinin ardından Yekta’dan Çınar’ın Zafer’i öldürdüğünü duyan Ceylin ise Yekta tarafından Çınar’ın olduğu yere götürüldü. Ceylin’in Ilgaz Eren ve Pars’ın Çınar’ı buldukları ana tanıklık etmesi, üçlünün Çınar’ın kaçmasına yardımcı olduğunu düşünmesine sebep oldu. Heyecanın zirveye ulaştığı final sahnesiyle ses getiren ‘Yargı’da Ilgaz ve Ceylin’in ilişkisini bundan sonra nelerin beklediği izleyenlerde büyük merak uyandırıyor.

Sema Ergenekon’un kaleminin Ali Bilgin’in rejisiyle buluştuğu ‘Yargı’nın kadrosunda Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraber; Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Uğur Aslan gibi önemli isimler bulunuyor.

Yargı yeni bölümüyle her pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…