Ana sayfa Sosyal Medya Gizem Karaca hem dizilerin şanslısı hem de şanssızı oldu!

Gizem Karaca hem dizilerin şanslısı hem de şanssızı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gizem Karaca, 1992 yılında İstanbul’da dünyaya geldi ve son yıllarda da çok başarılı işlere imzasını atıyor. 2011 yılından itibaren setlerde görmekte olduğumuz oyuncu, Muhteşem Yüzyıl dizisinde cariye karakteri ile başladığı mesleğinde birçok önemli başarıya imza attı.

Şimdiye kadar hem dizilerde hem de sinema filmlerinde farklı rollerde izlediğimiz oyuncu, ilginç bir durumla da karşı karşıya. Yer aldığı etkili dizilerle güçlü bir çıkış yapan Gizem Karaca, genellikle projelere ya sonradan dahil oluyor ya da erken ayrılıyor. Birbirinden farklı rolleri canlandırması ve birçok teklif alarak önemli rollerde yer alması ile birlikte oyuncunun diziler konusunda şanslı olduğunu söylemek lazım. Ama bir de şanssızlığı var.

2012 yılında yayınlanan Ev Düşen Yıldırım dizisi ile birlikte kendisini sektörde hissettiren oyuncu, birçok projenin ya başını ya da sonunu göremedi… Adını Feriha Koydum dizisine sonradan katılan ve Güneş karakterini canlandıran oyuncu, bu yapımda 13 bölüm kaldı.

Güzel Köylü dizisiyle akıllara yazılan Gizem Karaca, Kara Sevda dizisine ilk bölümden dahil oldu ama finalini göremedi. Mercan karakterini canlandıran oyuncu bu yapımda 55 bölüm bulundu.

Gizem Karaca hem dizilerin şanslısı hem de şanssızı oldu! 8

Gizem Karaca; İnsanlık Suçu, İçimdeki Fırtına gibi yapımlarda başrolde yer almasına rağmen bu dizilerin kısa süreli olmasının şanssızlığını da yaşadı.

Son yıllarda ise projelere sonradan katılan oyuncu, TRT1’de yayınlanan Şampiyon dizisine de sonradan dahil oldu. Aynı şekilde 2020-2021 sezonunda yayınlanan Baraj dizisine de sonradan dahil olan Gizem Karaca, Bahar karakteri ile dikkatleri çekmişti.

Oyuncu, 2021-2022 sezonunda ise Alparslan Büyük Selçuklu dizisine başladı ama bu yapımın da sonunu göremeyecek. Gizem Karaca’nın canlandırdığı Evdokya karakterinin hikayesi bitiyor. Önümüzdeki bölümlerde bu karakter diziye veda edecek. Gizem Karaca da böylelikle bir diziyi daha erkenden bırakmış olacak.

Gizem Karaca hem dizilerin şanslısı hem de şanssızı oldu! 9

Normalde İzmir’de yaşayan ve projeler oldukça İstanbul’a gelen oyuncunun Alparslan Büyük Selçuklu dizisindeki son sahnelerini çektiği ve ekibe veda ettiği ortaya çıktı.

Evdokya karakteri için imaj da yenileyen oyuncu, artık yeni tekliflere odaklanacak ve bir süre dinlenecek… Gizem Karaca hayranları ise ekrana uzun süre ara vermesini istemiyor ve yeni projelerde görmek istediklerini belirten yorumlarla oyuncuya destek olmaya devam ediyor.