Ana sayfa Dizi Haberleri Zuhal Olcay’ın hayranlarını mest edecek yeni projeleri peşi sıra geliyor!

Zuhal Olcay’ın hayranlarını mest edecek yeni projeleri peşi sıra geliyor!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezon Ay Yapım imzalı Alev Alev dizisindeki Tomris karakteri ile dikkatleri çeken usta oyuncu, ayrıca Saklı isimli dijital projede yer almıştı. Aynı dönemde “Aşk Tesadüfleri Sever 2” filminde de rol alan Zuhal Olcay’ın yeni projeleri peşi sıra geliyor.

Netflix’te yayınlanması planlanan Ahsen Eroğlu ile Ozan Dolunay’ı başrolde buluşturan Merve Kült adlı projede yer alacak. Ceylan Naz Baycan’ın “Merve Kült Bir Çöküş ve Diriliş Öyküsü” kitabından uyarlanan filmde usta oyuncu Nevra karakterini canlandıracak. Ahsen Eroğlu’nun hayat vereceği Merve karakterinin annesi olarak ekranda izleyeceğimiz oyuncu, yine duygusal sahneleri yoğun olacak projede öne çıkacak.

Zuhal Olcay’ın hayranlarını mest edecek yeni projeleri peşi sıra geliyor! 7
Zuhal Olcay’ın diğer bir projesi ise Duygu Asena’nın en çok okunan romanlarından “Aslında Özgürsün” ile aynı adı taşıyan dizi olacak. Çocukluk arkadaşı olan 2 kadının ekseninde ilişkilere ve hayata yenilikçi bakış açıları getirmeyi hedefleyen dizinin başrollerini Deniz Çakır ve Bade İşcil paylaşacak. Dizinin ilk tanıtım videosu Duygu Asena’nın mirasına ve kaleme aldığı hikayeye referansla, 8 Mart Salı günü Dünya Kadınlar Günü’nde yayınlandı.

Bir GAİN Orijinal yapımı olarak izleyici karşısına çıkacak dizi, toplumun ve erkeklerin dayattığı kurallara karşı çıkan Belgin ve Berna isimli 40 yaşlarındaki iki kadının arkadaşlığını, özgürlük ve kimlik arayışlarını anlatacak.

Senaristliğini ve yönetmenliğini Ali Kemal Güven’in üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Alican Yücesoy, Burak Yamantürk, Saygın Soysal, Berk Cankat, Ceren Taşçı, Sergen Deveci, Ecrin Bolkar, Perihan Savaş, Aslı İçözü, Nurhan Özenen ve Nükhet Duru yer alıyor. Usta oyuncu Zuhal Olcay ise konuk oyuncu olarak dizide Duygu Asena’ya hayat verecek.