Ana sayfa Sosyal Medya Ekrana dönmesini hayranlarının merakla beklediği Deniz Çakır, yeni projesiyle dikkat çekti!

Ekrana dönmesini hayranlarının merakla beklediği Deniz Çakır, yeni projesiyle dikkat çekti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Deniz Çakır, ekranlara en son 2021 yılı Mayıs ayında final yapan ve 13 bölüm süren Masumiyet dizisi ile gelmişti. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ardından Vurgun dizisinde de oynayan oyuncu, bu dizinin de reytingleri düşük gelince ekrana veda etmesiyle diziler konusunda bir süre şanssızlıklar yaşadı.

Deniz Çakır, son dönemde dizilerin yanı sıra tiyatro çalışmalarına ağırlık vermeyi tercih etti. Derya Alabora ile birlikte Beyaz isimli bir tiyatro oyununda rol alan oyuncu, pandemi sürecinin de araya girmesiyle izleyicisinden uzak kalmıştı.

Masumiyet ile ekranlara döndü ancak dizinin ömrü kısa sürdü. Deniz Çakır, iki sezondur ekranda yok. Hayranları ise onu dizilerde görmek için sabırsızlanıyor. Bu süre Deniz Çakır, televizyon için değil ancak dijital platform için çekilen bir dizide rol aldı! Gain için çekilen Aslında Özgürsün isimli dizide Bade İşçil ile rol aldı. Dizi, Duygu Asena’nın aynı isimli kitabından uyarlandı.

Oyuncuyu ekranda görmek isteyen hayranları için ise henüz sevindirici bir gelişme yok! Fakat Deniz Çakır’ın bir dizi projesinde ismi geçmese de şu sıralar yeni bir projesi için büyük heyecan yaşıyor oyuncu.

Ekrana dönmesini hayranlarının merakla beklediği Deniz Çakır, yeni projesiyle dikkat çekti! 8

Bu kez Sumru Yavrucuk ile birlikte sahneye çıkacakları “Tatavlada Son Dans” oyunuyla gündeme geldi oyuncu. Deniz Çakır, kendisini özleyen ve merak eden takipçilerine, hayranlarına, instagram hesabından yeni oyununu duyurdu. 16 Ocak’ta Fişekhane’de sahnelenmeye başlanacak olan oyunuyla ilgili olarak “Çok emek, çok heyecan” sözleriyle başladığı mesajında “Bir bekleyişin, belki de bir direnişin hikayesidir Tatavlada Son Dans” sözleriyle oyunun hikayesini aktardı.

Ekrana dönmesini hayranlarının merakla beklediği Deniz Çakır, yeni projesiyle dikkat çekti! 9

Deniz Çakır ve Sumru Yavrucuk’un birlikte sahneye çıkacakları oyunun yönetmenliğini Berfin Zenderlioğlu yapıyor. İki başarılı oyuncunun sahnede birlikte performansları ise merakla bekleniyor.