Ana sayfa Foto Galeri “Zuhal Topal yüzünden oğlumu göremeyeceğim”

“Zuhal Topal yüzünden oğlumu göremeyeceğim”

tarafından ker_def

‘Topal yüzünden doğacak çocuğumu göremiyorum’
“Zuhal Topal’la” programına katılan yedi aylık hamile Selin Gayıp, damat adayı T. Fırat Kaşıkçıoğlu’ndan şiddet gördüğünü söyledi. Damat adayı ise program ekibini suçladı: Zuhal Topal ve ekibi yüzünden çocuğumu göremeyeceğim.

Zuhal Topal’ın, fox tv’de sunduğu “Zuhal Topal’la” programı ile ilgili şok bir açıklama geldi…

Programa katılan bir damat adayı, kendisine, silahla tehdit edilerek Seda Sayan’ı hedef alan bir video çektirildiğini iddia etmişti. Programın eski bir çalışanı ise program bilgilerini silah zoruyla, para karşılığı dışarıya sattığı yönünde ifade vermeye zorlandığını söylemişti. Program, geçtiğimiz günlerde de, hamile gelin adayına talibini arattığı skandalıyla gündeme gelmişti.

Yedi aylık hamile gelin adayı Selin Gayıp, iddialara göre; program ekibi tarafından tutulan bir evde doğum yapana kadar bakıma alındı. Selin Gayıp’ın doğacak çocuğunun babası olan Timuçin Fırat Kaşıkçıoğlu ise, program ekibi tarafından çocuğunu göremesinin engellendiğini söyleyerek adli süreç başlatacağını belirtti. Kaşıkçıoğlu, karnında çocuğunu taşıyan Gayıp’a ulaşmak istedi. Ancak bir türlü başaramayan damat adayı, program ekibini suçladı.

“ŞİDDET GÖRÜYORUM”

İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvuran yedi aylık hamile Selin Gayıp ise; doğacak çocuğunun babası ve eski sevgilisi Timuçin Fırat Kaşıkçıoğlu hakkında koruma kararı tedbiri verilmesini istedi. Gayıp, avukatı Mehmet Dedeoğlu aracılığıyla mahkemeye sunduğu dilekçede; Kaşıkçıoğlu’nun kendisine baskı yapması ve takip etmesi nedeniyle psikolojik baskı altında kaldığını belirtti. Çocuğunun babasının kendisiyle birkaç kez evlenmek istediğini anlatan Selin Gayıp, annesinin bir erkek tarafından gözleri önünde bıçaklanarak öldürüldüğüne şahit olduğunu belirtti. Geçirdiği travma nedeniyle kendisine şiddet uygulayan biriyle evlenmesinin söz konusu olmadığını belirten Selin Gayıp, “Doğacak çocuğumun da benzer şeyler yaşamaması için onu bu kötülüklerden uzak tutmaya çalışıyorum” dedi.

BİR AY CEZA ALDI

Gördüğü psikolojik şiddet nedeniyle yıllarca yaşadığı evden taşınmak zorunda kaldığını belirten Selin Gayıp, yeni taşındığı evden dahi çıkamadığını anlattı. Gayıp; yaşadığı tüm olumsuzluklardan doğacak çocuğunun etkilenmesinden, ailesinin ve kendisinin can güvenliğinden endişe ettiği için Kaşıkçıoğlu’nun her türlü iletişiminin engellenmesini istedi. Mahkeme; Timuçin Fırat Kaşıkçıoğlunun, bir ay süreyle Selin Gayıp’a karşı her türlü şiddet tehdidi, hakaret, aşağılamaya yönelik söz ve davranışlarda bulunmamasına, evine ve iş yerine yaklaşmamasına, kendisini iletişim araçlarıyla rahatsız etmemesine karar verdi. Doğacak çocuğunu görememekten korkan Timuçin Fırat Kaşıkçıoğlu ise, “Bütün bunların sorumlusu ‘Zuhal Topal’la programıdır. Programın itibarı zedelenmesin diye ben doğacak çocuğumun yanında olamıyorum. Selin, İstanbul’da yalnız yaşayan bir kız; program ekibi ona destek olmazsa burada tutunamaz. Birlikte olduğumuz zaman Selin’i arayarak programa gelme konusunda ikna etmişlerdi” dedi.

HAMİLEYKEN PROGRAMA KATILDI

Gelin adayı Selin Gayıp, ‘Zuhal Topal’la’ programına damat adayı olarak katılan Timuçin Fırat Kaşıkçıoğlu’na talip oldu. Ancak daha önce dışarıda görüştükleri ortaya çıkan ikili, programdan uzaklaştırıldı. Gaziantep’e giden çift, bir süre birlikte yaşadı. Selin Gayıp hamile kaldı. İddiaya göre; Selin Gayıp, dört aylık hamileyken yeniden davet edildiği ‘Zuhal Topal’la’ programında hamile olduğunu bilmeyen damat adaylarıyla görüşmeyi sürdürdü. (Sabah)