Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’ın yeni programının tüm şifreleri çözüldü!

Zuhal Topal’ın yeni programının tüm şifreleri çözüldü!

tarafından ker_def
Fox TV ekranlarında yeni sezonda ekrana bomba gibi dönüş yapmayı amaçlayan Zuhal Topal, ekibiyle birlikte ciddi bir hazırlık sürecinden geçti.

Yemekteyiz programının benzeri olarak ifade edilen Zuhal Topal’la Sofrada programının detaylarını ise yine Topal verdi.

Milliyet gazetesinin sorularını yanıtlayan Topal, Global Agency’e ait olan ‘Momsters’ adlı yarışma programını uyarladıklarını belirtti.

Programdan detaylar veren Topal, “Gelin ve kayınvalidelerin takım halinde kendi evlerinde yarışacakları, içinde sohbet, rekabet, kahkaha ve heyecanı barındıran, eski sofra âdetlerimizi hatırlatacak bir yapım. Ailenin ve yemeğin kültürümüzde ne kadar önemli olduğunu vurgulayacak. Gerçekten de dünyanın en iyi mutfağına sahibiz” ifadelerini kullandı.

Çekimlerin 3 haftadır devam ettiğini belirten Topal, sette çok keyiflendiklerini söyledi. Her gün farklı evlerde çekim yaptıklarını anlatan Topal, “Biraz terliyoruz o kadar” diyor.

Ekrana ara verdiği 1 yıllık dönemde sık sık seyahat ettiğini anlatan Topal, yoğunluk nedeniyle ertelediği birçok şeyi yapabildiğine değindi.

Topal’ın şu ifadesi ise dikkat çekti:

“Geçtiğimiz sezon kanallar ve yapımcılar, beni çalışmaya ikna edemedi. Ama tekrar FOX’ta olma fikri, karşısında heyecanlandım ve bir yıl aradan sonra döndüm.”

Zuhal Topal'ın yeni programının tüm şifreleri çözüldü! 7

Zuhal Topal, 5 yaşındaki kızı Lina ile olan ilişkisine de değindi…

Topal, “Tabii ki her anne-baba gibi, biz de onunla daha fazla vakit geçirmeye, aktivitelere katılmaya ve en ufak bir boşlukta tatil yapmaya çalışıyoruz. Korhan, çok ilgili ve sevgi dolu bir baba. Hamilelik, lohusalık ve doğumdan bugüne kadar geçen zamanda, her konuda bana çok yardımcı oldu” dedi.

Kızının göz önünde olması nedeniyle daha da dikkatli olduğunu anlatan Zuhal Topal, onun kendini diğer çocuklardan farklı ve üstün olduğunu düşünmesini istemediklerini anlattı. Kızının göz önünde olması noktasında başka bir rahatsızlığının veya aldıkları kararın da olmadığını sözlerine ekledi.