Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’ın yüzünü biraz olsun güldüren gelişme!

Zuhal Topal’ın yüzünü biraz olsun güldüren gelişme!

tarafından ker_def
Zuhal Topal’la Sofra’da programında toparlanma var!

Televizyon Gazetesi Analiz

Geçtiğimiz yıllarda izdivaç programlarında görmeye alıştığımız Zuhal Topal’ın Fox TV ekranlarındaki yemek yarışmasındaki hallerine ne kendisi ne de izleyiciler alışamadı.

Programdaki tutukluğunun devam ettiği, yön verme konusunda Onur Büyüktopçu’ya nazaran daha pasif kaldığı dikkat çeken Zuhal Topal, sert bakışları ile de kimi zaman dikkaleri yine üzerine çekiyor.

Topal’ın programının Yemekteyiz’in bir hayli gerisinde olduğunu daha önceki yazılarımızda da belirtmiştik. Ancak bir kaç gündür bir hareketlilik gözlemleniyor.

Genelde 1,5 reytinglerin altında seyreden program son 2 gündür bir yükseliş sergilemiş durumda.

Geçen hafta yani 17-21 Eylül haftasında ortalama olarak 1-1.5 reytingleri arasında gidip gelen Zuhal Topal’la sSofrada programı 24-27 Eylül tarihli bu haftanın ilk 4 gününde ise farklı bir tablo çizdi.

Pazartesi ve Salı günleri 1.2-1.5 reyting bandında hareket etmeyi sürdüren dizi 26 Eylül Çarşamba günü ise bir sıçrama yaptı.

Programda toparlanma sinyali

Çarşamba günü tüm kişilerde 1.79, AB grubunda ise 1.74 reyting elde eden program şaşırtmıştı.

27 Eylül Perşembe günü tüm kişilerde 1.47 ve AB grubunda ise 1.65 reyting elde eden Zuhal Topal’la Sofrada, kıpırdanma belirtisi gösterdi.

28 Eylül Cuma günü sonuçları da merakla beklenecek. Programın 1-1.5 reyting bandından 1,5-2 bandına doğru kayış olacak mı merakla bekleniyor.