Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’la Sofrada 6 – 10 Mayıs haftasında yarışmacılar kimler?

Zuhal Topal’la Sofrada 6 – 10 Mayıs haftasında yarışmacılar kimler?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında yeni hafta başlıyor. Fox TV ekranlarında yayınlanan programda yeni hafta yeni yarışmacılarla başlıyor.

6 Mayıs- 10 Mayıs haftasında kimler yarışacak, neler olacak?

Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında 6 Mayıs Pazartesi günü programın 181. bölümü ekrana gelecek.

İşte bu haftanın yarışmacıları:

6 Mayıs Pazartesi

Zorlu ailesinden kayınvalide Fatma hanım ve gelini Hilal hanım yarışacak. Hilal hanım Amasya doğumlu, 4 yıllık evli ve 1 de çocuğu bulunuyor. Fatma hanım Samsunlu ve 35 yıllık evli. 5 çocuk ve 2 gelin sahibi.

7 Mayıs Salı

Kayınvalide Emine Özçelik ve gelini Esra hanım yarışacak. Gelin hanım Urfalı ve henüz 7 aylık evli. Emine hanım ise Trabzonlu…

8 Mayıs Çarşamba

Berna Kala ve Nergis Kala… Gelin hanım Berna, 7 yıllık evli, 2 çocuk sahibi ve Ardahanlı… Nergis hanım 32 yıllık evli ve 2 gelin sahibi.

9 Mayıs Perşembe

Ayar ailesinden Şeyma gelin ve Elvida hanım yarışacak. Gelin hanım henüz bir yıllık evli. Elvida hanım 27 yıllık evli ve 2 oğlu var. Elvida hanım bir fabrikada kaynakçı olarak çalışıyor.

10 Mayıs Cuma

Haftanın son gününde Gelin Ayten Şahin ile kayınvalidesi Sultan Şahin’in evine konuk olunacak. 3 yıllık evli gelin hanımın 1 çocuğu bulunuyor, Ardahanlı. 26 yıllık evli olan sultan hanım 2 çocuk annesi.

Videodan yarışmacıları tanıyabilirsiniz: