Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada ara verdi, Zuhal Topal kendini buldu!

Zuhal Topal’la Sofrada ara verdi, Zuhal Topal kendini buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zuhal Topal’la Sofrada programı 2. sezonunu da başarıyla tamamladı. Önceki hafta sezon finali ile ekrana gelen yarışma programının ekranda yeni bölümleri ile olmayışı özellikle izleyecek program bulmakta zorlanan kadın seyirciler açısından ciddi bir eksiklik oldu.

Zuhal Topal, ilk başladığında düşük reytingler alan programını zamanla yükseltti ve 2. sezonun sonunda müthiş bir ilgi gören noktaya taşıdı. Eşi Korhan Saygıner’in yapımcılığını üstlendiği Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasının çekimlerinin ne zaman başlayacağı da merakla bekleniyor. Tahminler Ağustos ayında çekimlerin başlaması ve Eylül’ün ikinci haftasından sonra da ekrana gelmesi yönünde.

Programın tatile girmesinin ardından Zuhal Topal, eşi ve kızı ile birlikte tatilde gününü gün ediyor. Bodrum’dan tatil pozları paylaşan ünlü sunucu hayatından son derece memnun gözüküyor.

Zuhal Topal'la Sofrada ara verdi, Zuhal Topal kendini buldu! 8

Zuhal Topal, zorlu ve başarılı geçen bir sezonu daha geride bırakmanın gururunu yaşarken, yeni sezon öncesi de moral depoluyor. Aile hem geziyor hem havuzda eğleniyor hem de akşam yemeklerinde gönüllerinde bir arada güzel vakit geçiriyor.

Zuhal Topal'la Sofrada ara verdi, Zuhal Topal kendini buldu! 9