Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’la Sofrada yeni sezonda büyük sürprizlerle geliyor!

Zuhal Topal’la Sofrada yeni sezonda büyük sürprizlerle geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü sunucu ve oyuncu Zuhal Topal’ın başarılı sunumuyla hafta içi öğleden sonra izleyicilerle Fox TV ekranında buluşmakta olan Zuhal Topal’la Sofrada programında sürprizler üst üste gelecek.

Zuhal Topal, yeni sezonda özellikle ödül konusunda büyük bir sürpriz yapacaklarını belirtti ve “Ben olsam yarışmaya katılmak isterdim” diye konuştu.

Topal, programa ister telefon yoluyla ister internet yoluyla başvuruda bulunulabileceğini belirtti ve yurt dışına da gidebileceklerini söyledi.

Topal, özellikle Avrupa’daki gurbetçilerimize seslendi ve 5 gelin ve 5 kayınvalidenin başvurması durumunda yurt dışında neresi olursa gidip orada çekim yapabileceklerini anlattı.

“Siz çağırın biz geliriz. Avrupa’da yaşayan vatandaşlarımıza da misafir oluruz” diye konuşan Zuhal Topal, izleyicilere de ekran başına geçtikleri ve sosyal medyadan yapıcı eleştiriler yaptıkları için teşekkür etti.

Topal,” Eleştirileri göz önünde bulunduruyoruz. Bizim için yapıcı eleştiriler çok önemli” ifadesini kullandı.

Yemek kültürümüzün çok zengin olduğunu hatırlatan Topal, “Ülkemiz çok zengin yemek kültürü açısından… 10 yıl bu programı yapsak yine yemekleri bitiremeyiz. Bu zenginlik ve renk çok önemli ve özel… Biz de bunları ekranlara taşıyoruz” dedi.

Zuhal Topal’la Sofrada nasıl başvuru yapılır?

Aşağıdaki numaraya whats app’tan mesaj atarak başvruda bulunabilirsiniz.

+90 543 743 07 43

Ayrıca Fox TV’nin internet sitesinde yer alan Başvuru Formu ile başvuru yapabilirsiniz.

Linkte tıklayınız…

https://www.fox.com.tr/Zuhal-Topal-la-Sofrada/ekstra/29/Basvuru-Formu