Ana sayfa TV Programları Zümrüdüanka final yaptı, Fox TV yerine hangi programı koydu?

Zümrüdüanka final yaptı, Fox TV yerine hangi programı koydu?

tarafından ker_def

Fox TV’de İlker Ayrık’tan 2021 sürprizi! Yaparsın Aşkım ekrana geri dönüyor! Zümrüdüanka dizisinin geçtiğimiz hafta 26.bölümü ile birlikte final yapmasının ardından Fox TV, uzun süredir ara verdiği Yaparsın Aşkım yarışmasının yeni bölümlerini yayınlama kararı aldı. 25 ülkede reyting rekorları kıran, dünyaca ünlü format şirketi Red Arrow’un “My Man Can” isimli yarışma formatı, İlker Ayrık’ın sunumu ve “Yaparsın Aşkım” adıyla FOX ekranlarından evlerinize konuk olmaya devam ediyor.

“Yaparsın Aşkım” heyecan dolu 230. bölümüyle 13 Ocak Çarşamba saat 20.00’de yine rekabete ve eğlenceye sahne olacak. Yarışmacılar, büyük ödül olan arabayı kazanmak için kıyasıya rekabete girecekler.  “HULAHOP ATMA” adlı birinci oyunda kadın yarışmacılar kendilerinden 5 metre uzaklıktaki eşlerine hulahop atacaklar. Erkek yarışmacılar da kendilerini sınırlayan çemberin dışına çıkmadan, atılan hulohopu başından geçirerek yakalamaya çalışacaklar. En çok hulahop biriktiren çift oyunu kazanacak.

Zümrüdüanka final yaptı, Fox TV yerine hangi programı koydu? 7

“ANLA BENİ” adlı ikinci oyunda kadın yarışmacılar kulaklarında yüksek seste müzik dinlerken eşlerinin söylediği kelimeleri doğru bilmeye çalışacaklar.

“TRAKTÖR ARKASI” adlı üçüncü oyunda erkek yarışmacılar, traktör römorkuna doldurulmuş topları, ellerini ve ayaklarını kullanarak boşaltmaya çalışacaklar.

“ÇİVİLEME” adlı final oyununda ise yarışmacılar tahta üzerinde yarı çakılmış vaziyette bulunan çivileri, eşinin iddia ettiği sürede çekiçle çakmaya çalışacaklar.

Yarışmanın başından sonuna kadar çiftlerin büyük mücadele verdiği, kadınların masada eşlerini çekiştirdiği, erkeklerin ise kavanozda hayretler içinde onları izlediği “Yaparsın Aşkım”, yine yüksek oranda heyecan ve eğlence içeren 230. bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor!

Prodüksiyonunu Pervasız Yapım’ın üstlendiği “Yaparsın Aşkım”, 13 Ocak Çarşamba saat 20.00’de FOX’ta.