Ana sayfa TV Programları İlker Ayrık, Kazanan Restoran yarışmasıyla yeniden Fox TV ekranında

İlker Ayrık, Kazanan Restoran yarışmasıyla yeniden Fox TV ekranında

tarafından ker_def

Evlerin neşesi, ailelerin sunucusu İlker Ayrık, “Kazanan Restoran” yarışmasıyla FOX izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor. 28 Temmuz Perşembe itibarıyla ilk kez ekrana gelecek programda; restoranını büyütmek ya da lezzetine, işletmeciliğine güvenip bir restoran açmayı hayal edenler kıyasıya yarışacak, heyecan ve eğlence hiç eksik olmayacak.

Yarışmada amaç; keşfedilmemiş yetenekleri bulmanın yanı sıra yarışmacıları hayallerindeki restorana kavuşmalarını, kendi işlerinin patronları olmalarını sağlamak olacak.

Ayrıca yarışma sırasında sınırlı sayıdaki Yemeksepeti kullanıcısı, uygulama üzerinden sipariş verdikten sonra değerlendirmelerini yapabilecekler ve kazananı belirlemekte önemli bir rol üstelenecekler.

BÜYÜK ÖDÜL 500.000 TL!

İlker Ayrık’ın eğlenceli sunumuyla, stüdyodaki şef patron Murat Bozok ve Türkiye’nin büyük restoran patronlarından Gamze Cizreli ile Cüneyt Asan’ın değerlendirmeleri eşliğinde ekrana gelecek yarışmada kazanan, 500.000 TL’lik para ödülünün sahibi olacak.

Yarışmacılar büyük para ödülünün yanı sıra; Gamze Cizreli ile Cüneyt Asan katkıları ve yatırım destekleriyle hayallerindeki restorana kavuşma şansını da elde etmeye çalışacaklar.

Yapımını TBWA ve Pervasız Yapım’ın üstlendiği heyecan dolu yarışma “Kazanan Restoran”, 28 Temmuz Perşembe itibarıyla her perşembe ve 30 Temmuz Cumartesi itibarıyla her cumartesi, haftada iki kez saat 20.00’de FOX’ta.